Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Κοτοπουλο με γιαουρτι, σκορδο & καρυ


beu-kotopoulo-marinarismeno
Υλικά:

  • 6 μπούτια κοτόπουλο
  • 3 κεσεδάκια γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
  • 6 σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι-πιπέρι-κάρυ
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
  1. Σε ένα μπώλ βάζουμε τα μπουτάκια μας, ρίχνουμε το γιαούρτι, το σκόρδο, τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε καλά για να πάνε τα υλικά όλα παντού.
  2. Κλείνουμε το μπώλ με μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-2.30 ώρες.
  3. Βάζουμε τα μπουτάκια μας σε πυρέξ και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά περίπου.
 

BeU.com.cy


Ετικέτες ,