Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 10 λεπτά
Υλικά
- Μαριδάκι 500 γρ
- Ούζο 1 σφηνάκι
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
- Αλάτι
Οδηγίες
Πλένουμε τα μαριδάκια χωρίς να τα καθαρίσουμε
και τα αφήνουμε σε τρυπητή να στραγγίξουν. Τα ραντίζουμε με το ούζο ,τα
αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε στο ζεστό λάδι. Τα τοποθετούμε σε
απορροφητικό χαρτί κουζίνας, τα αλατίζουμε κι είναι έτοιμα για
σερβίρισμα.
Ετικέτες ΑΡΧΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ
<< Αρχική σελίδα