Προετοιμασία: 15 λεπτά
Μαγείρεμα: 45 - 50 λεπτά
Υλικά
- Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ
- Γάλα 300 ml
- Ηλιέλαιο 300 ml
- Ζάχαρη 150 γρ
- Άχνη ζάχαρη 150 γρ
- Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού
- Ούζο 1 σφηνάκι
- Γλυκάνισος 1 κουταλιά σούπας
Οδηγίες
Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ (εκτός από
το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ) και τα χτυπάμε για 2 λεπτά με το
μίξερ χειρός. Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και
τα ξαναχτυπάμε όλα μαζί. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί, αδειάζουμε
μέσα το μείγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170
βαθμούς για 45-50 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Είναι έτοιμο να το
απολαύσουμε.
Ετικέτες ΑΡΧΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ
<< Αρχική σελίδα