Προετοιμασία: 30 λεπτά
Μαγείρεμα: 5 λεπτά
Υλικά
- Τυρί φέτα 250 γρ
- Γιαούρτι 1 φλυτζάνι του καφέ
- Ανθότυρο 300 γρ
- Τυρί κατίκι 200 γρ
- Πιπεριά πράσινη καυτερή 1
- Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι
- Ξύδι 1 κουταλάκι γλυκού
- Πάπρικα γλυκιά ελάχιστο
Οδηγίες
Βάζετε την πιπεριά στο φούρνο , την ψήνετε λίγο
, αφήνετε να κρυώσει και αφαιρείτε την φλούδα και τα σπόρια. Κόβετε την
πιπεριά σε κομματάκια και την πολτοποιείτε. Βάζετε σε μια λεκάνη την
φέτα και την λιώνετε με το πιρούνι , προσθέτετε το γιαούρτι , το
ανθότυρο , το κατίκι , την πιπεριά , το λάδι το ξύδι και λίγο αλάτι και
το ανακατεύετε. Βάζετε την τυροκαυτερή σε μπολ και την πασπαλίζετε με
την πάπρικα.
Ετικέτες ΑΡΧΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ
<< Αρχική σελίδα