Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Τυροκαυτερή

Τυροκαυτερή

Υλικά

  • Τυρί φέτα 250 γρ
  • Γιαούρτι 1 φλυτζάνι του καφέ
  • Ανθότυρο 300 γρ
  • Τυρί κατίκι 200 γρ
  • Πιπεριά πράσινη καυτερή 1
  • Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι
  • Ξύδι 1 κουταλάκι γλυκού
  • Πάπρικα γλυκιά ελάχιστο

Οδηγίες

Βάζετε την πιπεριά στο φούρνο , την ψήνετε λίγο , αφήνετε να κρυώσει και αφαιρείτε την φλούδα και τα σπόρια. Κόβετε την πιπεριά σε κομματάκια και την πολτοποιείτε. Βάζετε σε μια λεκάνη την φέτα και την λιώνετε με το πιρούνι , προσθέτετε το γιαούρτι , το ανθότυρο , το κατίκι , την πιπεριά , το λάδι το ξύδι και λίγο αλάτι και το ανακατεύετε. Βάζετε την τυροκαυτερή σε μπολ και την πασπαλίζετε με την πάπρικα.

Chefoulis



Ετικέτες ,