Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

αρβυλάκια γυναικεία για άνετο περπάτημα ακόμη και στις ανοιξιάτικες βροχούλες


αρβυλάκια γυναικεία
αρβυλάκια γυναικεία για άνετο περπάτημα ακόμη και στις ανοιξιάτικες βροχούλες

Τα άρβυλα είναι βέβαια γνωστό ότι αποτελούν μέρος της ένδυσης ενός στρατιώτη. Από τη στιγμή,
όμως, που οι γυναίκες ανακάλυψαν αυτό το αξεσουάρ και το υιοθέτησαν, τα βλέπουμε παντού. Και όχι άδικα, αφού τα γυναικεία αρβυλάκια βγαίνουν πλέον σε τόσα όμορφα, σχεδόν θηλυκά σχέδια!
Τα κύρια χαρακτηριστικά των άρβυλων είναι η άνεση και η περιορισμένη ολισθηρότητα, πράγμα που τα καθιστά ιδανικά για βροχερό καιρό. Αγαπήθηκαν κυρίως από τις νεότερες γυναίκες γιατί μπορείς με αυτά να περπατήσεις παντού, στο δρόμο, σε πέτρες ή ακόμη και σε λάσπη. Ή το βράδυ στο club για μια πιο ροκ εμφάνιση.
Οι προτάσεις σε αρβυλάκια γυναικεία στις βιτρίνες είναι πολλές. Ας δούμε μερικά από τα πιο όμορφα σχέδια.
αρβυλάκια γυναικεία 1
Migato – αρβυλάκια γυναικεία με glitter
Άνεση και στυλ πάνε μαζί! Μαύρα αρβυλάκια με διακόσμηση από glitter και αλυσιδίτσες. Διαθέτει κορδόνια και κλείνει με φερμουάρ. Από συνθετικό δέρμα εξωτερικά, υφασμάτινο εσωτερικό, συνθετικό πατάκι και ύψος τακουνιού 3 cm.
αρβυλάκια γυναικεία 2
Smart by Envie – κλασσικά αρβυλάκια
Μαύρα, λιτά, κλασσικά αρβυλάκια από συνθετικό δέρμα και ύψος τακουνιού 3 cm. Αν δεν έχετε ακόμη άρβυλα στην παπουτσοθήκη σας, προτείνουμε να ξεκινήσετε με ένα τέτοιο ζευγάρι.
αρβυλάκια γυναικεία 3
Cilia D – Ροζ αρβυλάκια
Αρβυλάκια Ελληνικής παραγωγής, από τεχνόδερμα σε ροζ χρώμα, με χρυσό φερμουάρ στο πλάι. Με λαστιχένια αντιολισθητική σόλα και ύψος τακουνιού 4 cm. Μία πολύ καλή πρόταση για καθημερινό casual ντύσιμο, αφού το ροζ θα φορεθεί πολύ φέτος.
αρβυλάκια γυναικεία 4
Zamagni – δερμάτινα αρβυλάκια
Γυναικεία γκρι δερμάτινα αρβυλάκια με φερμουάρ στο πλάι για μεγαλύτερη ευκολία. Ιταλικής κατασκευής, από δέρμα Vitello, δερμάτινη εσωτερική επένδυση και δερμάτινο πάτο. Τρακτερωτή σόλα από ελαφρύ αφρώδες καουτσούκ και ύψος στο τακούνι 4 cm. Διατίθενται σε γκρι ή μπλε χρώμα.
αρβυλάκια γυναικεία 5
Luigi – αρβυλάκια μεταλλιζέ με ψηλό τακούνι
Σε μεταλλικό ασημί χρώμα με μαύρα κορδόνια και σόλα, ψηλοτάκουνα. Από τεχνόδερμα, με χοντρή σόλα και ύψος τακουνιού 7 cm. Ένα ιδιαίτερο αρβυλάκι ιδανικό για βραδυνές εμφανίσεις.
αρβυλάκια γυναικεία 6
De Coro – αρβυλάκια γυναικεία με στρας
Μπορντώ αρβυλάκι από συνθετικό δέρμα, με χοντρή τρακτερωτή σόλα για σταθερό βάδισμα. Έχει διακόσμηση με στρας στη γλώσσα και γύρω από το άνοιγμα και τα κορδόνια. Ύψος τακουνιού 5 cm. Διατίθεται και σε μαύρο.

LaMode

Ετικέτες ,