Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Το ελληνικό καλοκαίρι από ψηλά!

Mε αφορµή την Παγκόσµια Ηµέρα Περιβάλλοντος, η Mind the Bump παρουσιάζει το βίντεο «Το ελληνικό καλοκαίρι από ψηλά!». Το βίντεο παρουσιάζει γνώριµα τοπία όπως οι ακτές της Αττικής, µε
µια νέα εντυπωσιακή προοπτική. Στόχος του βίντεο είναι να αναδείξει τη φυσική οµορφιά της Ελλάδας και να µας καλέσει να βιώσουµε το φετινό καλοκαίρι µε όλες µας τις αισθήσεις.
«Η ιδέα ήρθε µια ζεστή µέρα του Μάιου, δίπλα στη θάλασσα. Στο βίντεο αναδεικνύουµε γνώριµες τοποθεσίες όπως οι ακτές του Σουνίου, µε µια διαφορετική µατιά. Στόχος µας είναι να προσεγγίσουµε την οµορφιά που βρίσκεται δίπλα µας και µέσα µας, αλλά και να αναδείξουµε την αξία της ελληνικής φύσης.» δήλωσε η Βίκυ Μαρκολέφα, φωτογράφος της Mind the Bump. Η Mind the Bump ξεκίνησε τον Νοέµβριο του 2016, από τον Bastian Fischer, βραβευµένο φωτογράφο και ντοκιµαντερίστα από τη Γερµανία και τη Βίκυ Μαρκολέφα, επικοινωνιολόγο και φωτογράφο από την Ελλάδα. Η Mind the Bump εξειδικεύεται στη φωτογραφία, την παραγωγή ντοκιµαντέρ και στην επικοινωνία. Το drone βίντεο «Το ελληνικό καλοκαίρι από ψηλά!» γυρίστηκε στη διάρκεια µιας ηµέρας, στις ακτές της Αττικής.
Περισσότερες πληροφορίες: Βίκυ Μαρκολέφα, 6979216085,
giveusabump@gmail.com, www.mindthebimp.net
Τίτλος: “Greek Summer from Above” by Bastian Fischer & Vicky Markolefa / Mind the Bump. Soundtrack: “Try to reach the earth”, courtesy of Jim Kroft.
Φωτογραφίες: © Bastian Fischer / Mind the Bump
 Econews.gr

Ετικέτες ,