Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Κεφτεδάκια Τηγανιτά

Υλικά

  • Κιμά μοσχαρίσιο 500 γρ
  • Κιμά χοιρινό 250 γρ
  • Αυγά 2
  • Κρεμμύδια 2 τριμμένα
  • Μαϊντανό 1 φλυτζανι του καφέ ψιλοκομμένο
  • Ψωμί μπαγιάτικο 4 φέτες μουλιασμένες και στυμένες
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Κύμινο
  • Ρίγανη
  • Λάδι 2 κουταλιές σούπας
  • Σκόρδο 2 σκελίδες
  • Μουστάρδα 1 κουταλάκι γλυκού
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα

Οδηγίες

Σε ένα σκεύος γυάλινο βάζουμε τον κιμά και όλα τα υπόλοιπα υλικά , τα ζυμώνουμε πολύ καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Όταν τα πλάθουμε στρογγυλά ενδιάμεσα βρέχουμε και τα χέρια μας , ένα μυστικό για να γίνουν πιο αφράτα. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε .Όχι πολύ, ώστε να μην ξεραθούν και να παραμείνουν αφράτα.

Chefoulis


Ετικέτες ,