Προετοιμασία: 15 λεπτά
Μαγείρεμα: 15 λεπτά
Υλικά
- Κιμά μοσχαρίσιο 500 γρ
- Κιμά χοιρινό 250 γρ
- Αυγά 2
- Κρεμμύδια 2 τριμμένα
- Μαϊντανό 1 φλυτζανι του καφέ ψιλοκομμένο
- Ψωμί μπαγιάτικο 4 φέτες μουλιασμένες και στυμένες
- Αλάτι - πιπέρι
- Κύμινο
- Ρίγανη
- Λάδι 2 κουταλιές σούπας
- Σκόρδο 2 σκελίδες
- Μουστάρδα 1 κουταλάκι γλυκού
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα
Οδηγίες
Σε ένα σκεύος γυάλινο βάζουμε τον κιμά και όλα
τα υπόλοιπα υλικά , τα ζυμώνουμε πολύ καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο
για 2 ώρες. Όταν τα πλάθουμε στρογγυλά ενδιάμεσα βρέχουμε και τα χέρια
μας , ένα μυστικό για να γίνουν πιο αφράτα. Τα αλευρώνουμε και τα
τηγανίζουμε .Όχι πολύ, ώστε να μην ξεραθούν και να παραμείνουν αφράτα.
Ετικέτες ΑΡΧΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΓΕΣ
<< Αρχική σελίδα