Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Επιλέξτε το τέλειο χρώμα για την μπροστινή πόρτα

Feng Shui: Ιδέες για να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα για την μπροστινή πόρτα. Χρωματικοί συνδυασμοί με στυλ.

Στο Feng Shui, η μπροστινή πόρτα θεωρείται το στόμα του Τσι. Μέσω της μπροστινής πόρτας το σπίτι λαμβάνει ενέργεια. Η ποιότητα αυτής της ενέργειας καθορίζει την ποιότητα της ενέργειας στο σπίτι. Στο κλασσικό feng shui, η επιλογή του χρώματος βασίζεται στην κατεύθυνση της μπροστινής πόρτας. Γι’αυτό, μάθετε πως να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα για την μπροστινή πόρτα σας. Χρωματικοί συνδυασμοί με στυλ και προσωπικότητα.

#1 Χρησιμοποιήστε γήινους τόνους για την ανατολική πόρτα

καφέ πόρτα
Το στοιχείο feng shui της ανατολής είναι το ξύλο, οπότε αν η μπροστινή πόρτα σας βλέπει ανατολικά, οι καλύτερες επιλογές είναι τα πράσινο και το καφέ χρώμα του ξύλου. Εάν κανένα από αυτά τα δύο χρώματα δεν λειτουργεί με το εξωτερικό του σπιτιού σας, έχετε επιπλέον επιλογές βάσει του παραγωγικού κύκλου των πέντε στοιχείων του feng shui.

#2 Προσκαλέστε την ευημερία στη νοτιοανατολική πόρτα

μπλε πόρτα
Οι επιλογές χρωμάτων για τη νοτιοανατολική μπροστινή πόρτα είναι παρόμοιες με τις ανατολικές, επειδή μοιράζονται το ίδιο στοιχείο feng shui. Έτσι, το πράσινα και καφέ χρώμα είναι εξαιρετικές επιλογές χρωμάτων για μια νοτιοανατολική μπροστινή πόρτα. Ωστόσο, επειδή η νοτιοανατολική κατεύθυνση συνδέεται με την ενέργεια του χρήματος και του πλούτου, υπάρχουν πρόσθετες επιλογές προκειμένου να ενισχύσετε την ενέργεια της ευημερίας.

#3 Προσθέστε χρώματα της «φωτιάς» στη νότια πόρτα

κόκκινη πόρτα
Ο Νότος είναι η μόνη κατεύθυνση με το στοιχείο της φωτιάς, οπότε το καλύτερο χρώμα για μια μπροστινή πόρτα με νότιο προσανατολισμό είναι το κόκκινο, φυσικά! Άλλα χρώματα που λειτουργούν τέλεια για τη νότια πόρτα σας είναι το κίτρινο, το μωβ, το πορτοκαλί και το ισχυρά ροζ.

#4 Αγαπήστε το χρώμα της νοτιοδυτικής πόρτας σας

ροζ πόρτα
Η ενέργεια του φενγκ σούι που συνδέεται με μια νοτιοδυτική πόρτα είναι η ενέργεια της αγάπης και του γάμου. Γι’αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε ένα χρώμα του στοιχείου της Γης ή να πάρετε ένα χρώμα ενός στοιχείου feng shui που τρέφει τη Γη.

#5 Τα καλύτερα χρώματα για μια δυτική πόρτα

σκύλος μπροστά από λευκή πόρτα
Για μια δυτική πόρτα προτιμήστε μεταλλικά χρώματα, τα οποία είναι το λευκό και το γκρι. Αν είναι λίγο ήπια για τα γούστα σας, μπορείτε επίσης να επιστρέψετε στις επιλογές χρώματος για τη δυτική πόρτα που βλέπει προς τα εμπρός.
E-shop

RECONS


Ετικέτες ,