Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Πολύχρωμες κουζίνες για να φωτίσετε τον χώρο σας

Ιδέες διακόσμησης για πολύχρωμες κουζίνες. Χρωματικοί συνδυασμοί που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι.

Δεν έχουμε τίποτα εναντίον των ουδέτερων κουζινών, όπως το λευκό πλακάκι του μετρό ή οι συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα είναι μερικές από τις πιο κλασσικές επιλογές. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, αυτές τις μέρες είμαστε «διψασμένοι» για χρώμα. Γι’αυτό σας προτείνουμε μερικές πολύχρωμες κουζίνες για να αντλήσετε έμπνευση.
Τα ζωντανά ντουλάπια, τα ζωντανά χρώματα και το πολύχρωμο πλακάκι σε κάθε σκιά του ουράνιου τόξου είναι όλοι οι τρόποι προβολής που κάνουν μια τολμηρή συστροφή σε ένα χώρο μαγειρέματος. Ακόμη καλύτερα, ο χρωματισμός της κουζίνας μπορεί να είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο η προσθήκη αρκετών αξεσουάρ. Δείτε, λοιπόν, τις παρακάτω πολύχρωμες ιδέες κουζίνας και πάρτε ιδέες για το σπίτι σας.

#1 Κίτρινη κουζίνα

κίτρινη κουζίνα
Το χρώμα φαίνεται απροσδόκητα μοντέρνο.
Hello κίτρινο! Σε αυτή τη ζωντανή κουζίνα από την Alys Design, μια φρέσκια στρώση με τη σκιά του ήλιου φωτίζει τα vintage ντουλάπια. Το χρώμα φαίνεται απροσδόκητα μοντέρνο ενάντια στους φυσικούς ξύλινους τοίχους.

#2 Μονόχρωμη κόκκινη κουζίνα

κόκκινη κουζίνα
Τι πιο όμορφο από αυτή την κόκκινη κουζίνα.
Δεν χρειάζεται να κολλήσετε με μια θαμπή και ουδέτερη σκιά όταν αποφασίζετε ένα μονοχρωματικό σχέδιο χρωμάτων για μια αναδιαμόρφωση κουζίνας. Εδώ, βλέπουμε μια φλογερή απόχρωση του κόκκινου σε μια μικρή κουζίνα από τους Gleba και Stoermer.

#3 Μοντέρνα κουζίνα αγροικίας

κουζίνα αγροικίας
Αυτή η κουζίνα είναι τόσο απλή αλλά και τόσο φωτεινή.
Σε μια σύγχρονη αγροικία από τους D2 Interieurs, αρκετές πολύχρωμες πινελιές «τρυπούν» τον κυρίως λευκό χώρο μαγειρέματος. Μερικά πράσινα φωτιστικά φωτίζουν τη νησίδα της κουζίνας, ενώ η πανέμορφη ταπετσαρία και τα ρουστίκ σκαμπό μπαρ συμπληρώνουν το χώρο.

#4 Ξύλινα δάπεδα με χρώμα

κουζίνα με ξύλινο δάπεδο
Να ξέρετε ότι χρώματα ανανεώνουν τα παλιά ξύλινα πατώματα.
Υπάρχει αφθονία στην αγάπη σε αυτή την πολύχρωμη, εξοχική κουζίνα από το Alison Kandler Interior Design. Πανέμορφα χρώματα ανανεώνουν τα παλιά ξύλινα πατώματα. Ο κόκκινος πάγκος στη μέση της κουζίνας δημιουργεί μια χαρούμενη αντίθεση. Το κίτρινο μοτίβο της ταπετσαρίας στα ενσωματωμένα ντουλάπια δίνει άλλο στυλ στο χώρο.

#5 Πράσινη, μπλε και άσπρη κουζίνα

κουζίνα
Αυτά τα χρώματα δημιουργούν μια πανέμορφη κουζίνα.
Σε αυτό το αυστραλιανό σπίτι που είναι σχεδιασμένο από το Brett Mickan Interior Design, ο πράσινος τοίχος περιβάλλει το χώρο με το χρώμα, ενώ παράλληλα έχει ένα μειωτικό αποτέλεσμα που θέτει τον τόνο για τα λευκά και μπλε χαρακτηριστικά της κουζίνας.


Επικοινωνήστε μαζί μας για την ανακαίνιση της κουζίνας σας Καλέστε μας στο 2103003039 
RECONS

Ετικέτες ,