Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Μάσκες Ομορφιάς Ύπνου για Λαμπερό Δέρμα


Οι μάσκες προσώπου “εργάζονται” για τον καλλωπισμό του δέρματος σας, αλλά γνωρίζουμε ότι είστε τόσο απασχολημένες αυτές τις μέρες που δεν έχετε χρόνο να δοκιμάσετε αυτές τις μάσκες προσώπου μέσα στη καθημερινότητα σας. Λοιπόν για εσάς τους πολυάσχολους ανθρώπους, υπάρχουν μάσκες ομορφιάς ύπνου.
Όταν μπορούμε και έχουμε 8 ώρες γεμάτες ύπνο και το δέρμα μας ξεκουράζετε είναι εφικτό να κάνουμε μια μάσκα για το πρόσωπο, που θα δώσει όλα τα θρεπτικά συστατικά και έτσι την επόμενη μέρα να δείχνετε ανανεωμένη.
Ναι, απλά εφαρμόζετε τη μάσκα αφού καθαρίσετε το πρόσωπό σας τη νύχτα και κοιμηθείτε. Και το πρωί ξυπνάτε με σφιχτό και λαμπερό δέρμα.

Μάσκες προσώπου για το 8ωρο του Ύπνου

Στην πρώτη παίρνετε Μέλι και Οργανικό Γιαούρτι σε αναλογία 1:1, τα ανακατεύετε και απλώνετε στο πρόσωπο σας με λίγο βαμβάκι. Το επόμενο πρωι θα διαπιστώσετε οτι το δέρμα σας είναι λαμπερό και πολύ σφιχτό.
Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγες σταγόνες απο τειόδεντρο και λάδι καρύδας με λίγες σταγόνες από το κάθε υλικό. ανακατέψτε και απλώστε στο πρόσωπο σας. Αφήστε το μείγμα για όλη τη διάρκεια της νύχτας.Το πρόσωπο σας, θα καθαρίσει και θα καταλάβετε οτι είναι απαλό την επόμενη μέρα το πρωί.
Μάσκα Προσώπου με Βρώμη & Μέλι για όλους τους Τύπους Δέρματος
  • 2 κουταλάκια βρώμης
  • 2 κουταλάκια του γλυκού Μέλι
Ανακατέψτε τη βρώμη και το μέλι, αφήστε το μίγμα να ξεκουραστεί για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει η βρώμη. Στη συνέχεια, λιώστε τη βρώμη και ανακατέψτε καλά πριν εφαρμόσετε ένα στρώμα στο πρόσωπό σας. Αφήστε τη μάσκα στη διάρκεια της νύχτας καθώς θα λειτουργήσει για την αναπλήρωση της υγρασίας και την επιδιόρθωση του δέρματος σας από βλάβες που προκαλούνται από την καθημερινή έκθεση στο περιβάλλον ενώ κοιμάστε.
Επίσης, καλύψτε το μαξιλάρι σας με μια πετσέτα καθώς το μείγμα μπορεί να πάρει στα φύλλα σας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Κρέμα προσώπου με λεμόνι και γάλα για ξηρό και φυσιολογικό δέρμα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κρέμα γάλακτος
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
Ανακατέψτε την κρέμα και το χυμό λεμονιού καλά. Αφήστε τη μάσκα σε μια νύχτα και ξεπλύνετε με ζεστό νερό το επόμενο πρωί. Επειδή η κρέμα περιέχει φυσικά λιπαρά οξέα, βοηθάει στην βαθιά ενυδάτωση του δέρματος σας, ενώ ο χυμός λεμονιού βοηθά στην τόνωση και ελαφρύνουν την επιδερμίδα σας, καθώς επίσης βοηθά στην εξασθένιση των μικρών ουλών του προσώπου εάν χρησιμοποιείται τακτικά.

Οι παραπάνω συνταγές είναι απλές αλλά είναι ανάγκη να συμβουλεύτειτε τον δερματολόγο σας, πριν χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές.

BeU.com.cy

Ετικέτες ,