Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Η Γεωγραφία της Ελλάδας Είναι Όπως Επάνω Έτσι και Κάτω

Η Γεωγραφία της Ελλάδας Είναι Όπως Επάνω Έτσι και Κάτω
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

Ποιος σήκωσε νύχτα τα μάτια του στον ουρανό και δεν ένοιωσε μέσα του το μυστηριώδες κάλεσμα των άστρων; Ποιος δεν άφησε τη φαντασία του να καλπάζει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους;
Ποιος κοίταξε τα άστρα και δεν διάβασε ένα Ελληνικό όνομα ή ένα Ελληνικό γράμμα, ή μια ολόκληρη ιστορία του παρελθόντος της χώρας των θεών της Ελλάδας;
Ονόματα και ιστορίες που γράφηκαν από τους ουράνιους προγόνους μας για να μπορούν να μας βρίσκουν, όταν ξεχασμένοι από τις μίζερες σκέψεις μας, απογοητευμένοι από τη ζωή μας ζητάμε τη βοήθειά τους.
«ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΗ – ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ»
(ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝ…ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ).
με τους οποίους κάθε περιοχή συνέδεε την ουράνια καταγωγή της.
Μια διαπίστωση που είναι απόλυτα αληθινή.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο πάνω στην Ελληνική γη.
Όλα διέπονται από μια ανεξήγητη τελειότητα σαν να τα ακούμπησε το χέρι του θεού.
Και πραγματικά τα ακούμπησε το χέρι του όπως οι ίδιοι οι Ουράνιοι μας είπαν στο μήνυμα τους:
«Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Ε ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ – ΤΟΣΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ.
Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ «.
Η ΕΛΛΑΔΑ αυτός ο άγονος βράχος της γης, πάνω στον οποίο χαμογέλασε για πρώτη φορά η ζωή και έλαμψε το φως των ουρανών, ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΔΙΑ – και στολίστηκε μ’ όλες τις ομορφιές του κόσμου.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ.
Διηγείται την πορεία των θεογέννητων Ελλήνων. Αυτό τον ουρανό θα περιδιαβούμε ψάχνοντας την ιερή παράδοσή μας, την οποία δεν μπόρεσε να αφανίσει η θρησκευτική βαρβαρότητα γιατί ήταν γραμμένη στ’ άστρα κι έτσι έμεινε αναλλοίωτη, άφθαρτη και αλώβητη στους ατέλειωτους αιώνες.
Ο Έλληνας αυτή η χαρισματική οντότητα του πλανήτη, από το λυκαυγές της ανθρώπινης ιστορίας ζει αντάμα με τους θεούς του, σ’ αυτή τη μικρή γωνιά της γης, αυτόχθονος και όχι επισκέπτης όπως διαδίδουν οι παραχαράκτες της ιστορίας του. Το ανήσυχο πνεύμα του τον έσπρωξε στην εξερεύνηση όχι μόνο του εγγύς χερσαίου χώρου, αλλά και των θαλασσών. Κινήθηκε έξω από τις Ηράκλειες στήλες, και πέρα από την Ερυθρά θάλασσα στον Ινδικό Ωκεανό, κατακτώντας ολόκληρη την επιφάνεια του πλανήτη όπως τον έχει κατακτήσει και σήμερα με τον τεράστιο εμπορικό στόλο του.
Όταν κατέκτησε τη γη σήκωσε τα μάτια του στον ουρανό. Είδε τα αστέρια. Του κίνησαν την περιέργεια και του γεννήθηκε η επιθυμία να τα αγγίξει να τα πιάσει. Θυμήθηκε το ουράνιο παρελθόν του, τα ταξίδια στ’ αστέρια που έκαναν οι προπάτορές του με τα προγράμματα Αργώ, Πήγασος, Φαέθων, Ηρακλής και άλλα.
Μετά ήρθε ο τρόμος του κατακλυσμού που έσβησε βιώματα και μνήμες. Σάρωσε τα πάντα. Δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Μόνο ερείπια έμειναν, για να δημιουργούν απορίες στον υλιστή άνθρωπο, σχετικά με το τι μπορεί να ήταν και σε τι χρησίμευαν.
Εκείνο που διατηρήθηκε ανεξίτηλο στις κυτταρικές μνήμες του Έλληνα ήταν η ανάμνηση της σχέσης του με τους ουράνιους αδελφούς του
Οι περιοχές των διαύλων επικοινωνίας δόθηκαν στους πανάρχαιους προγόνους μας δια ζώσης από τους Ολύμπιους, για την καλύτερη επικοινωνία τους και πάνω σε αυτούς οι αρχαίοι Έλληνες έχτισαν πόλεις και ιερά για να διευκολύνουν την καλύτερη εμφάνιση των Ουρανίων στη γη.
Κατά ένα μυστηριώδη και ανεξιχνίαστο λόγο, ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΔΙΑΥΛΩΝ, ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝ, έχουν μια τέτοια διάταξη που ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΖΩΔΙΩΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΗΜΑΤΑ:

1.Στη Μαγνησία υλοποιείται ο αστερισμός των Πλειάδων και του Ποσειδώνα,
στην Αττική η Αργώ,
2.στη Θήβα ο Βοώτης,
3.στην Αμφίπολη το Ζώδιο του Λέοντα,
4. στο Αργός και την Κόρινθο ο αστερισμός του Μεγάλου Κυνός (Σειρίου)
5.στη Λακωνία το Ζώδιο των Διδύμων,
6.στην Αρκαδία της Άρκτου,
7.στην Ηλεία του Ωρίωνα,
8.στις Κυκλάδες του Περσέα και της Λύρας,
9.στους Δελφούς του Τοξότη,
10.στη Χαλκιδική του Λαγού,
και όλη η Ελλάδα έχει κατοικηθεί σύμφωνα με τη διάταξη των άστρων.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ετικέτες ,