Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Με Ποιόν Τρόπο να Διατηρήσετε την Δόνησή σας Ψηλά (video)

Με Ποιόν Τρόπο να Διατηρήσετε την Δόνησή σας Ψηλά
Από την αρχή του χρόνου βρισκόμαστε σε ένα τούνελ προετοιμασίας, στην πορεία του οποίου
κορυφώνεται η ενέργεια και απελευθερώνονται παλιά προγράμματα, τα οποία φέρνουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, πομπούς  χαμηλής Δόνησης.
Τα Συναισθήματα, μαζί με το Εγώ και τον Νου αποτελούν τους  τρεις Πυλώνες πάνω στους οποίους δημιουργήθηκαν τα πάντα στην Τρίτη διάσταση, προκειμένου να επιτυγχάνεται και να διευκολύνεται η χειραγώγηση.
Ή κατάκτηση της ουδετερότητας στο μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας μας είναι η ασπίδα που θα εμποδίσει οποιαδήποτε εμπειρία να μας λυγίσει να μας επιστρέψει σε συναισθηματικές συμπεριφορές που ανήκουν στην ζώνη των χαμηλών δονητικών συχνοτήτων.
Δαμάζουμε και καθησυχάζουμε τον νου ώστε η αφυπνισμένη συνειδητότητα να μπορέσει να πάρει τα ηνία της ύπαρξης μας. Γινόμαστε κομιστές του φωτός, διατηρητές της υψηλής Δόνησης, για να φτάσουμε στο επίπεδο της ουδετερότητας.
Αυξάνουμε την επίγνωση, παρατηρούμε την σκέψη μας και την ελέγχουμε για να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την υλοποίηση, διαφοροποιώντας την κατάσταση του νου, με μεγαλύτερο βοηθό μας τον διαλογισμό.

Στο Video που θα παρακολουθήσετε  ανακαλύπτουμε, πως βαθμονομείται ενεργειακά η συναισθηματική μας συμπεριφορά και πως αυτό επηρεάζει την αύξηση της Δόνησης μας και τη Διατήρηση της Δόνησης Ψηλά.
Αποσαφηνίζουμε, πως μπορούμε να εισέλθουμε σε καταστάσεις ανώτερης συνειδητότητας και ποιο είναι το σημαντικότερο επίπεδο συνειδητότητας , κατανοώντας την σημασία της εναρμόνισης με το συναισθηματικό μας σώμα.
Διατήρηση της Δόνησης Ψηλά


Ετικέτες ,