Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Zen Style

Διακόσμηση σπιτιού και Ιδέες διακόσμησης για zen διακόσμηση

Διακόσμηση σπιτιού με συμβουλές για zen διακόσμηση με στυλ.Ιδέες διακόσμησης για το σπίτι.

Η μίνιμαλ zen διακόσμηση είναι το στυλ που σας ταιριάζει περισσότερο; Τότε θα πρέπει να γνωρίσετε ότι χαρακτηρίζεται από φωτεινά και ουδέτερα χρώματα. Ενώ και τα έπιπλα θα πρέπει να είναι λίγα και λιτά.
Όλα τα γήινα, φυσικά χρώματα αλλά σε απαλούς τόνους (πχ λευκό, γκρι, αποχρώσεις του μπεζ ή ροζ μπεζ) έχουν τη δύναμη να προκαλέσουν μια αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας. Αν θέλετε να υπάρχει χρωματική αρμονία μεταξύ των διαφόρων στοιχείων, τότε προσθέστε ελάχιστες πινελιές από το αγαπημένο σας χρώμα.
Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρκετά χαλιά από μαλλί ή καθαρό βαμβάκι. Τα χρώματα παραμένουν κοντά στο χρώμα του πατώματος. Διαλέξτε αποχρώσεις του χακί, γκρι, λευκού. Πρέπει να βελτιώνουν τη ζεν διακόσμηση και να ενισχύουν την αίσθηση του δωματίου.
Κρεβατοκάμαρα με zen διακόσμηση.
Προτιμήστε φυσικά υφάσματα, όπως λινό, μαλλί, δαντέλα, μετάξι για να ταιριάζουν όμορφα με το υπόλοιπο δωμάτιο. Ένα από τα βασικά στοιχεία της ζεν διακόσμησης είναι οι κουρτίνες που παρέχουν μια αίσθηση οικειότητας. Eνώ, παράλληλα μειώνουν το θόρυβο και τα ρεύματα αέρα.
Για έναν πλήρως χαλαρωτικό χώρο, τοποθετήστε διαφορετικές πηγές φωτός που θα σας επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση. Αν θέλετε απλά και φυσικά έπιπλα με λιτές και καθαρές γραμμές, αποφύγετε πολύπλοκες λεπτομέρειες και περίσσεια διακόσμηση. Τα κομμάτια αποθήκευσης προτιμάτε να είναι βαμμένα σε χρώματα που ταιριάζουν με τον υπόλοιπο χώρο.
Μαξιλάρι με λουλούδια.
Αποφύγετε συλλογές ζωγραφικής ή φωτογραφίες, κρατήστε μόνο όσα είναι ιδιαίτερα αγαπητά. Οι ηλεκτρονικές συσκευές είναι πιο συχνά μια πηγή διάσπασης της προσοχής και δεν ενσωματώνονται στη ζεν διακόσμηση. Με την τηλεόραση τι θα κάνετε; Εάν θα πρέπει να έχετε την τηλεόρασή σας στην κρεβατοκάμαρα, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να την τοποθετήσετε σε ντουλάπι.
Προσθέστε στη διακόσμηση φυτά που έχουν ηρεμιστική επίδραση, με το χαλαρωτικό πράσινο χρώμα τους και με την παροχή οξυγόνου. Ακόμα, βελτιώστε τον χώρο σας με φυσικά αρώματα και έλαια.

RECONS


Επικοινωνήστε μαζί μας για την διακόσμηση και ανακαίνιση του σπιτιού σας Καλέστε μας στο 2103003039

Ετικέτες , ,