Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Οικονομικές και έξυπνες ιδέες για το τέλειο παιδικό πάρτι γενεθλίων

Πλησιάζουν τα γενέθλια του παιδιού σας και θέλετε να οργανώσετε ένα αξέχαστο πάρτι; Γι’ αυτό
είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικές ιδέες χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα στη διακόσμηση ή το catering.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μεράκι, φαντασία. Και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα συναρπάσει τόσο εσάς όσο και το παιδάκι σας. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά στις παρακάτω ιδέες για να κάνετε ένα οικονομικό πάρτι στο παιδί σας.

#1 Γεμίστε το σαλόνι σας με μπαλόνια

Προμηθευτείτε με πολλά μπαλόνια διαφορετικών μεγεθών, σχεδίων και χρωμάτων και γεμίστε το σαλόνι με αυτά. Έτσι, ώστε να τα δει το παιδί σας με το που θα ξυπνήσει. Να είστε σίγουρα ότι θα ξετρελαθεί.
Πολύχρωμα μπαλόνια για παιδικό πάρτυ.

#2 Αν τα γενέθλια είναι το καλοκαίρι

Αν τα γενέθλια είναι καλοκαίρι τότε το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι ένα beach πάρτι. Ότι καλύτερα για ένα παιδί, να παίζει στην παραλία με τους φίλους του. Βέβαια, έξτρα μπόνους θα δώσει η τούρτα παγωτό που θα έχετε ετοιμάσει.
Παιδιά που παίζουν στην αμμουδιά.

#3 Στο αγαπημένο του εστιατόριο

Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να πάτε με το παιδί σας στο αγαπημένο του εστιατόριο. Πάρτε μαζί, όμως, και τον καλύτερο του φίλο για να περάσει αξέχαστα. Το να δειπνήσει μαζί με έναν φίλο ή φίλη του θα το κάνει να αισθανθεί σαν μεγάλος. Για να περάσει ακόμα καλύτερα, και να για να νιώσει περισσότερο το παραπάνω αίσθημα, εσείς καθίστε σε άλλο τραπέζι.

#4 Πικνίκ στο πάρκο

Αν στο παιδί σας αρέσει η εξοχή και γενικά να παίζει έξω, τότε μπορείτε να του κάνετε έκπληξη ένα πικνίκ σε ένα όμορφο πάρκο. Ειδοποιήστε από πιο πριν τους καλύτερους του φίλους-ες, και να είστε σίγουροι ότι θα του μείνει αξέχαστο.
Πικνίκ στο πάρκο για τα γενέθλια του παιδιού σας.

#5 Πιτζάμα πάρτι

Η καλύτερη ιδέα για ένα αξέχαστο πάρτι γενεθλίων: πιτζάμα πάρτι. Καλέστε τους φίλους του παιδιού σας και κανονίστε με τους γονείς των παιδιών να κοιμηθούν στο σπίτι σας εκείνο το βράδυ. Σίγουρα θα ενθουσιαστεί και θα ξετρελαθεί, αφού θα περάσει ένα ολόκληρο βράδυ με τους φίλους του.
Πιτζάμα πάρτι.

https://www.recons.gr

Ετικέτες ,