Από το βράδυ βάζετε τα φιστίκια σε χλιαρό νερό για να μαλακώσουν.
Την επόμενη μέρα βάζετε το κρέας στην κατσαρόλα, με το λαδί και το κρεμμύδι να ροδίσει λίγο.
Σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο ρίχνετε το μοσχαράκι σε
μπουκίτσες και το τσιγαρίζετε μέχρι να χρυσαφίσει λίγο για περίπου 10
λεπτά.
Μετά στην κατσαρόλα με το μοσχαράκι ρίχνετε τον μαϊντανό, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κανέλα.
Αφού περάσουν 10 λεπτά ρίχνετε τα φιστίκια ξεφλουδισμένα, χαμηλώνετε
την φωτιά και τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να λιώσουν σαν τις πατάτες
για περίπου 30 λεπτά.
<< Αρχική σελίδα