Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

41 γιορτινά σχέδια στα νύχια για τα Χριστούγεννα

Σχέδια στα νύχια για τα Χριστούγεννα (44)

Μπήκαμε στον μήνα των Χριστουγέννων και σιγά σιγά το mood της εποχής αρχίζει να επηρεάζει τα πάντα, ακόμη και το στυλ μας. Μια απορία λοιπόν που είναι πολύ πιθανό να περάσει από το μυαλό
κάθε γυναίκας αυτές τις μέρες είναι «Πως να βάψω τα νύχια μου για τα Χριστούγεννα;».
Η απάντηση δεν έχει να κάνει μόνο με το χρώμα, αλλά και με το σχέδιο που θα επιλέξουμε για να στολίσουμε το μανικιούρ μας και να του δώσουμε μια πιο γιορτινή όψη.

Τα κόκκινα, μαύρα, λευκά, αλλά και nude χρώματα νυχιών είναι ίσως οι πιο κλασσικές επιλογές. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αμέτρητα όμορφα σχέδια που μπορούν να δημιουργηθούν με οποιαδήποτε απόχρωση μανό κι αν διαλέξουμε.
Στη συνέχεια θα σας αποκαλύψουμε μερικά εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα νύχια για τις φετινές γιορτές. Σίγουρα δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε!

Γιορτινά κόκκινα σχέδια στα νύχια για τα Χριστούγεννα

Κόκκινο γιορτινό μανικιούρ με χριστουγεννιάτικο δέντρο
Κόκκινα νύχια στολισμένα με χριστουγεννιάτικες μπάλες
Χιονισμένο κόκκινο μανικιούρ με τον Άγιο Βασίλη και το ελαφάκι του
Κόκκινα και χρυσά νύχια για τα Χριστούγεννα
Κόκκινα καρό με πράσινα νύχια για τα Χριστούγεννα
Κόκκινα νύχια με χριστουγεννιάτικες μπάλες και χιονονιφάδες
Εντυπωσιακά σχέδια σε κόκκινα νύχια για τα Χριστούγεννα
Το σαγηνευτικό κόκκινο μανό είναι το κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο χρώμα για το μανικιούρ. Είναι διαχρονικό και μπορεί να ολοκληρώσει την γιορτινή μας εμφάνιση με τον καλύτερο τρόπο.
Επιλέγοντας λοιπόν την ιδανική για εσάς κόκκινη απόχρωση βερνικιού, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοντέρνα και εκθαμβωτική βάση για τη δημιουργία christmas nails art. Στολίστε λοιπόν τα κόκκινα βαμμένα νύχια σας αυτά τα Χριστούγεννα με μπάλες, αστέρια, δέντρα και χιονονιφάδες και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν.
Συνδυάστε το κόκκινο χρώμα με glitter σε ασημί, χρυσό ή και άλλες αποχρώσεις. Επίσης, μπορείτε να το ταιριάξετε με λευκό μανό που οδηγεί σε μια όμορφη αντίθεση, προσθέτοντας φωτεινότητα στο τελικό γιορτινό μανικιούρ.

Όμορφα μπορντό μανικιούρ για τις γιορτές

Μπορντό νύχια με χρυσό γκλίτερ για τα Χριστούγεννα
Μπορντό μανικιούρ με χριστουγεννιάτικη μπάλα
Μπορντό μανικιούρ με γιορτινά σχέδια
Γιορτινά στολισμένα μπορντό νύχια για τα Χριστούγεννα
Εξίσου εντυπωσιακό με το κόκκινο βερνίκι είναι και το μπορντό. Πρόκειται για την πιο σκούρα εκδοχή του που είναι πολύ δημοφιλής κατά τους κρύους μήνες του χρόνου. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει και από την λίστα με τα κορυφαία χριστουγεννιάτικα μανικιούρ.
Μπορντό νύχια μονόχρωμα ή στολισμένα με σχέδια όπως δέντρα, μπάλες, χιονονιφάδες, αστέρια και όλα όσα θυμίζουν Χριστούγεννα μπορούν να αποτελέσουν την τέλεια ιδέα για το μανικιούρ των εορτών.
Κι αν αναρωτιέστε με τι χρώμα μανό μπορείτε να σχεδιάσετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια σας πάνω στην μπορντό βάση, οι επιλογές είναι πολλές και εξαρτώνται από το γούστο σας. Οι πιο αγαπημένοι συνδυασμοί είναι με το χρυσό και το ασημί, καθώς και με το μαύρο, λευκό ή νουντ.
Αν το προτιμάτε, μπορείτε να βάψετε με ένα ανοιχτό nude, ροζ ή λευκό χρώμα ένα από τα νύχια σας και να χρησιμοποιήσετε το μπορντό για Xmas nail art.

Κομψά μαύρα νύχια με λαμπερές πινελιές για την περίοδο των Χριστουγέννων

Nude - μαύρα νύχια με έλατο και φιόγκο για τα Χριστούγεννα
Εορταστικό μαύρο μανικιούρ με αστέρια και glitter
Χριστουγεννιάτικα σχέδια σε μαύρα νύχια
Μαύρο μανικιούρ με χιονονιφάδες
Ένα από τα χρώματα νυχιών για τον Χειμώνα που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο μανικιούρ των ημερών είναι και το μαύρο. Πρόκειται για ένα σκούρο και εντυπωσιακό μανό που συνδυάζεται εκπληκτικά με λευκό, nude, ροζ, αλλά και κόκκινο, οδηγώντας σε εκπληκτικά νύχια για τα Χριστούγεννα.
Τολμήστε λοιπόν κι εσείς να βάψετε τα νύχια σας μαύρα αυτή την εποχή, στολίζοντας τα με στρας, glitter ή άλλα γιορτινά σχέδια νυχιών.
Εξάλλου το μαύρο είναι ένα χρώμα που έχει την τιμητική του και φέτος, ταιριάζει με όλα και πολλές από εμάς το επιλέγουμε για συνδυασμό με το ντύσιμο του ρεβεγιόν.

Άσπρα νύχια για τα Χριστούγεννα με γιορτινά σχέδια

Άσπρα νύχια με χρυσό έλατο για τα Χριστούγεννα
Γιορτινά στολισμένα άσπρα νύχια για τα Χριστούγεννα
Μίνιμαλ άσπρο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ
Άσπρα ροζ νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια
Μπεζ λευκό μανικιούρ με χριστουγεννιάτικες εικόνες από glitter
Αν προτιμάτε τα πιο φωτεινά χριστουγεννιάτικα μανικιούρ, επιλέξτε να βάψετε τα νύχια σας λευκά. Είναι μια κλασσική επιλογή χρώματος βερνικιού νυχιών που πηγαίνει εξίσου με όλα.
Προσθέστε christmas nail art σχέδια σε μίνιμαλ ή πιο περίτεχνη μορφή, ανάλογα με το στυλ και το γούστο σας.
Κι επειδή μιλάμε για εορταστικό μανικιούρ, η επιλογή ενός αστραφτερού βερνικιού με χρυσόσκονη είναι ίσως η ιδανικότερη πρόταση. Χρησιμοποιήστε το για να δώσετε στα νύχια σας αυτή την λάμψη που χρειάζονται για το ρεβεγιόν, αλλά και για τις υπόλοιπες γιορτινές μέρες.

Chic αλλά και γιορτινό γαλλικό στα νύχια

Κόκκινα νύχια με γαλλικό και σχέδια από γκι
Γαλλικά νύχια στολισμένα με γιρλάντες για τα Χριστούγεννα
Nude ροζ γαλλικό με ασημί γκλίτερ και χριστουγεννιάτικες μπάλες
Κόκκινο γαλλικό μανικιούρ με χρυσά σχέδια
Γαλλικό στα νύχια που θυμίζει Άγιο Βασίλη
Όμπρε γαλλικό με χριστουγεννιάτικη μπάλα
Χιονισμένο γαλλικό κόκκινο μανικιούρ με έλατο
Ποιος είπε πως το γαλλικό στα νύχια έχει μόνο τις κλασσικές εκδοχές του ροζ ή γαλακτερού με λευκή γραμμή; Υπάρχουν αμέτρητες παραλλαγές που μπορείτε να δοκιμάσετε και μάλιστα πολλές από αυτές είναι χριστουγεννιάτικες.
Τολμήστε να κάνετε κόκκινη τη γραμμή ή να στολίσετε την κλασσική άσπρη με μια χριστουγεννιάτικη γιρλάντα. Εναλλακτικά, βάψτε κόκκινη τη βάση των νυχιών σας και σχεδιάστε με άσπρο τη γραμμή, δημιουργώντας ένα γιορτινό σχέδιο που θυμίζει την στολή του Άγιου Βασίλη.
Αυτές είναι μερικές από τις εντυπωσιακές ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε στα νύχια σας για τα Χριστούγεννα.

Εντυπωσιακά σχέδια σε κοντά νύχια για τα Χριστούγεννα

Κόκκινα γιορτινά κοντά νύχια με χριστουγεννιάτικα σχέδια
Χρυσά νύχια με λαμπάκια για τα Χριστούγεννα
Εντυπωσιακό σχέδιο νυχιών με ελάφι
Nude νύχια στολισμένα με μπάλες και χιονονιφάδες για τα Χριστούγεννα
Ροζ όμπρε νύχια με χιονονιφάδες για τα Χριστούγεννα
Μωβ χριστουγεννιάτικο μανικιούρ με glitter
Ακόμη κι αν τα νύχια σας δεν είναι μακριά λόγω επιλογής ή ατυχήματος, υπάρχουν πολλές όμορφες ιδέες για να τα στολίσετε και να τους δώσετε μια πιο γιορτινή όψη.
Οι γιρλάντες, τα λαμπάκια, το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και οι μπάλες είναι μερικές από τις βασικές προτάσεις για nail art σχέδια των Χριστουγέννων σε κοντά νύχια. Απλά διαλέξτε το χρώμα βερνικιού που προτιμάτε και βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει.
Τίποτε δεν είναι απαγορευτικό, αρκεί να το σκεφτείτε και να το τολμήσετε. Το αποτέλεσμα ακόμη και στα κοντά νύχια θα είναι μαγευτικό!

Περισσότερες ιδέες για εορταστικά μανικιούρ Χριστουγέννων

Απαλό ροζ στα νύχια στολισμένο με χριστουγεννιάτικα nail art
Πράσινο μανικιούρ με ασημί glitter και χριστουγεννιάτικη μπάλα
Καφέ γιορτινά νύχια με χιονονιφάδες
Ροζ σχέδιο νυχιών με μπάλες
Μπεζ καφέ μανικιούρ με χριστουγεννιάτικα σχέδια
Σκούρα μπλε νύχια για τα Χριστούγεννα
Εντυπωσιακά ματ γιορτινά σχέδια νυχιών
Ματ καφέ πουά μανικιούρ με μπισκοτάκι
Μαύρα πράσινα νύχια με χιονονιφάδα και χριστουγεννιάτικη μπάλα
Τα μανικιούρ των Χριστουγέννων μπορούν να δημιουργηθούν με οποιοδήποτε χρώμα μανό κι αν σας αρέσει. Ενδιαφέρον έχουν οι αποχρώσεις του ροζ, μωβ, αλλά και του πράσινου. Χωρίς αυτό να αφήνει τα μπλε βερνίκια και τα καφέ εκτός της λίστας.
Χρησιμοποιήστε λοιπόν όποιο χρώμα εσείς αγαπάτε και δώστε του μια πιο χριστουγεννιάτικη όψη προσθέτοντας christmas nail art σχέδια, αλλά και αστραφτερές πινελιές με glitter και στρας.
Όλα είναι θέμα γούστου! Τολμήστε να κάνετε την διαφορά φέτος, επιλέγοντας ένα σχέδιο νυχιών για τα Χριστούγεννα που θα ζηλέψουν όλες!

https://www.beautetinkyriaki.gr

Ετικέτες ,