Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Μοναδικοί τρόποι για να διακοσμήσετε την μπροστινή πόρτα σας για τις γιορτές


Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για την μπροστινή πόρτα του σπιτιού σας.

Τα παραδοσιακά στεφάνια των Χριστουγέννων είναι πολύ όμορφα και διαχρονικά καθώς ποτέ δεν θα βγουν από την τάση. Ωστόσο, αυτή την εποχή το Pinterest και οι δημιουργικοί bloggers παρουσιάζουν κάθε είδους ιδέες για τη διακόσμηση της μπροστινής πόρτας. Μάλιστα, χωρίς το παραδοσιακό στεφάνι. Αν, λοιπόν, θέλετε να ξεχάσετε για λίγο την παράδοση και να υποδεχθείτε τους επισκέπτες με κάτι διαφορετικό από ένα στεφάνι αυτή την περίοδο των εορτών, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω έξυπνες ιδέες.

#1 Κρεμάστε ένα έλκηθρο

πόρτα με έλκηθρο
Τι θα λέγατε να κρεμάσετε ένα παλιό έλκηθρο ακριβώς πάνω στην μπροστινή πόρτα; Ένα vintage έλκηθρο προσθέτει επιπλέον γοητεία σε μια χριστουγεννιάτικη εμφάνιση, ειδικά όταν κοσμείται με κορδέλα ή από μερικές καμπάνες. Και μην ξεχνάτε: δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Με λίγο χρώμα μπορεί να φρεσκαριστεί, άλλωστε μιλάμε για ένα vintage αντικείμενο, οπότε μην αγχώνεστε.

#2 Τυπογραφία

πόρτα με γράμματα
Ανεπεξεργασμένα γράμματα ξύλου ή χαρτιού από το κατάστημα βιοτεχνίας μπορούν να μετατραπούν σε διακόσμηση πόρτας για να στείλετε ένα χριστουγεννιάτικο μήνυμα. Το έργο αυτό ήταν εμπνευσμένο από το Garnet Hill, καλύπτοντας υπερμεγέθη γράμματα χειροτεχνίας σε βρύα φύλλων, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή, κάθετη πόρτα κρεμαστή που γράφει JOY.

#3 Γάντια

λευκό γάντι στην πόρτα
«Ζεστάνετε» τη μπροστινή πόρτα σας με ένα ζευγάρι γάντια γεμάτα με χριστουγεννιάτικα πράσινα πεύκα και λευκά κλαδιά όπως στην παραπάνω εικόνα. Η διακόσμηση της πόρτας όπως η παραπάνω μπορεί να διατηρηθεί όλο το χειμώνα και όχι μόνο τις γιορτές.

#4 Παγοπέδιλα

παγοπέδιλα
Τίποτα δεν θυμίζει περισσότερο Χριστούγεννα από ένα ζευγάρι παγοπέδιλα να κρέμονται στην μπροστινή πόρτα. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα γεμίστε τις μπότες με πρασινάδα και αγριολούλουδα και τοποθετήστε παρόμοια με τον τρόπο που έκανε η Creative Southern.

#5 Κορνίζα

Κορνίζα
Εδώ είναι μια δημοφιλής ιδέα από το Pinterest που ίσως έχετε χάσει. Βρείτε ένα παλιό πλαίσιο κορνίζας και ψεκάστε το με ένα εορταστικό χρώμα. Έπειτα, κρεμάστε ένα μπουκέτο από πολύχρωμους βολβούς και μεγάλες κορδέλες μέσα σε αυτό. Μάλιστα, είναι η τέλεια ιδέα για τη δημιουργία μίας διασκεδαστικής και φθηνής εναλλακτικής λύσης για ένα στεφάνι.

 https://reconsblog.gr

Ετικέτες ,