Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Παπούτσια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020: Αυτές οι τάσεις θα φορεθούν με μανία φέτος

Παπούτσια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 (28)

Όπως κάθε σεζόν, οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας «έδειξαν» τις νέες τάσεις στα παπούτσια. Στις πασαρέλες τους λοιπόν για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 μας αποκάλυψαν ποια shoe trends
θα παραμείνουν στην κορυφή, ποια θα φύγουν, αλλά και τις νέες προσθήκες της εποχής.

Αν σας αρέσει να ντύνεστε με το στυλ που προστάζει η τελευταία λέξη της μόδας, τότε η παρακάτω λίστα έχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές πλατφόρμες, flatforms ή σαμπό

Ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές πλατφόρμες, flatforms ή σαμπό
Η μόδα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού 2020 είναι επηρεασμένη από τη δεκαετία των 70’s. Μια εποχή όπου η disco είχε την τιμητική της. Επομένως, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις τάσεις τα παπούτσια τύπου πλατφόρμας.
Είτε πρόκειται για τακούνια ή για φλατ πλατφόρμες, το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό. Η βασική διαφορά των δυο είναι πως τα flatforms στερούνται της κλίσης του ποδιού κι έτσι είναι πιο ξεκούραστα και άνετα. Από εκεί και πέρα, και τα δυο έχουν την ικανότητα να προσθέτουν πόντους στο ανάστημα μας, κάνοντας μας εντυπωσιακές.
Τέλος, τα σαμπό, γνωστά και ως τσόκαρα, θα φορεθούν επίσης πολύ αυτή την περίοδο. Αν και πρόκειται για ένα ιδιαίτερο στυλ παπουτσιού, δεν παύει να αποτελεί μια όμορφη πρόταση για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Thigh highs ή over the knee μπότες για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι

Thigh-Highs ή over the knee μπότες για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι
Αν και γενικότερα οι μπότες δεν είναι συνηθισμένες κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, τα τελευταία χρόνια οι κορυφαίοι σχεδιαστές τις τοποθετούν στις κορυφαίες θέσεις των τάσεων, ακόμη και γι’ αυτή τη ζεστή σεζόν.
Κι αν μιλάμε για τις μπότες πάνω από το γόνατο, τότε ο λόγος είναι η σαγηνευτική τους όψη. Άλλωστε συνδυάζονται εκπληκτικά με τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα. Σκεφτείτε για παράδειγμα να τις φορέσετε με ένα πολύ κοντό σορτς ή μια μίνι φούστα. Το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό!

Μυτερές μπότες και μποτάκια με κορδόνια που θυμίζουν μάγισσα

Μυτερές μπότες και μποτάκια με κορδόνια που θυμίζουν μάγισσα
Πρόκειται για μια από τις ιδιαίτερες τάσεις της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 στα παπούτσια. Οι witch boots, όπως είναι διεθνώς γνωστές, θα αποτελέσουν top shoe trend φέτος.
Μπορεί εκ πρώτης όψεως να θυμίζουν τα βικτωριανά μποτάκια, είναι όμως ελαφρώς διαφοροποιημένα.
Σε ανοιχτά χρώματα, αλλά και μεταλλικές αποχρώσεις τα μυτερά αυτά παπούτσια με κορδόνια, θα ολοκληρώσουν τα ανοιξιάτικα, αλλά και τα καλοκαιρινά ντυσίματα μας με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Μπότες με σούρα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020

Μπότες με σούρα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020
Οι slouchy μπότες, θα αποτελέσουν top trend και τη σεζόν αυτή. Τα σχέδια που θα δούμε να φοριούνται θα είναι δερμάτινα, με δίπλωμα ή όχι στο επάνω μέρος και πολλές φορές διακοσμημένα με prints ή τρουκς. Μάλιστα κάποιοι σχεδιαστές δεν δίστασαν να παρουσιάσουν μπότες με σούρα και τρύπες που θυμίζουν τυρί ή πολύ χαμηλά μποτάκια με αγκράφες.
Όποιο κι αν είναι το σχέδιο τους, οι slouchy μπότες μπορούν να δώσουν ένα ξεχωριστό και όμορφο στυλ στο ντύσιμο σας.

Μεταλλικές και αστραφτερές μπότες για glamorous εμφανίσεις

Μεταλλικές και αστραφτερές μπότες για glamorous εμφανίσεις
Για όσες λατρεύουν τη λάμψη, οι ειδικοί έχουν προνοήσει. Οι αστραφτερές μπότες σε μεταλλικές αποχρώσεις, αλλά και οι διακοσμημένες με glitter θα είναι must.
Τολμήστε λοιπόν να απογειώσετε ένα απλό ντύσιμο με τα εκθαμβωτικά αυτά παπούτσια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2020. Πρόκειται για τον πιο απλό τρόπο να κάνετε τους πάντες να σας προσέξουν και να μην μπορέσουν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω σας.

Τα τριγωνικά χοντρά τακούνια είναι must για τη συλλογή Spring / Summer 2020

Τριγωνικά χοντρά τακούνια
Τα ιδιαίτερα αυτά σχήματα στα τακούνια τραβούν πάντα την προσοχή. Αν λοιπόν σας αρέσει να σας θαυμάζουν, οι τάσεις στα παπούτσια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2020 σας δίνουν αυτή την δυνατότητα.
Αντί λοιπόν να φορέσετε ένα κλασσικό τακούνι, δοκιμάστε τα chunky triangle heels, όπως αλλιώς είναι γνωστά. Η ιδιότροπη όψη τους, αλλά και το σταθερό / άνετο περπάτημα τους, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε!

Παπούτσια με περίτεχνα γεωμετρικά σχήματα στα τακούνια

Παπούτσια με περίτεχνα γεωμετρικά σχήματα στα τακούνια
Τα τελευταία χρόνια οι διάσημοι σχεδιαστές εισάγουν όλο και περισσότερο την τάση των περίτεχνων τακουνιών στα παπούτσια τους. Πρόκειται για έργα τέχνης σε γεωμετρικά σχήματα που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα.
Και μόνο ένα τέτοιο ζευγάρι παπουτσιών μπορεί να κάνει την εμφάνιση σας άκρως εντυπωσιακή, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Πολύχρωμα αθλητικά παπούτσια και sock sneakers

Πολύχρωμα αθλητικά παπούτσια και sock sneakers
Τα αθλητικά παπούτσια πλέον δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο. Αποτελούν ένα fashionable κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας.
Προσφέρουν άνεση, αλλά και υπέροχο στυλ στο ντύσιμο και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 θα έχουν την τιμητική τους τα χρωματιστά αθλητικά παπούτσια, όπως και τα τύπου κάλτσας, τα οποία είναι ελαστικά και φτάνουν μέχρι το μέσο της γάμπας περίπου.

Τα πλεκτά παπούτσια θα φορεθούν πολύ φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι

Πλεκτά παπούτσια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι
Η τάση του πλεκτού δεν έχει επηρεάσει μόνο τα ρούχα της σεζόν. Επομένως, φέτος μπορείτε να φορέσετε εντυπωσιακές πλεκτές μπότες ή γόβες, καθώς και τα αντίστοιχα πέδιλα που θα κερδίσουν κοπλιμέντα.
Το ξεχωριστό τους σχέδιο μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμη και σε ένα απλό καθημερινό ντύσιμο. Εσείς θα το δοκιμάζατε; Οι ειδικοί πάντως το συνιστούν!

Κόμποι, κορδόνια και σανδάλια gladiator

Κόμποι, κορδόνια και σανδάλια gladiator
Η επιρροή του boho chic style στην ανοιξιάτικη και την καλοκαιρινή μόδα του 2020 δεν είναι ίδια με τις προηγούμενες περιόδους. Δεν παύει βέβαια να κάνει αισθητή την παρουσία της και τώρα.
Παπούτσια με σχοινιά, κόμπους, αλλά και κορδόνια θα είναι το must have κομμάτι και αυτής της σεζόν. Είτε πρόκειται για σχέδια που δένουν στον αστράγαλο ή για τύπου gladiator που στολίζουν όλη τη γάμπα, το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό.
Μάλιστα όπως είδαμε και σε πολλές από τις πασαρέλες, οι σχεδιαστές δεν δίστασαν να δέσουν τα κορδόνια πάνω από το παντελόνι. Αυτό από μόνο του δημιούργησε μια ιδιαίτερη τάση στη μόδα της εποχής.
Εξίσου κορυφαία επιλογή στα παπούτσια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 θα είναι και τα δερμάτινα παπούτσια gladiator. Είναι εντυπωσιακά και αποπνέουν τον αέρα της Αρχαίας Ελλάδας, αλλά και το hippie στυλ.
Αν λοιπόν δεν είχατε μέχρι τώρα ένα τέτοιο ζευγάρι στη συλλογή σας, ίσως ήρθε η στιγμή να το αποκτήσετε!

Floral prints στα παπούτσια για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020

Floral prints στα παπούτσια για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020
Ένα από τα prints που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές τάσεις είναι το floral. Τα όμορφα και χρωματιστά λουλούδια που γεμίζουν τη φύση αποτυπώνονται και στα παπούτσια της σεζόν.
Μεγάλα, μικρά ή ανάγλυφα άνθη θα στολίσουν πέρα από τις βεράντες και τις αυλές μας, τα παπούτσια μας. Θα τα δούμε σε μπότες, γόβες, αλλά και πέδιλα ή σανδάλια να κυκλοφορούν σε μεγάλη ποικιλία.
Τι περιμένετε λοιπόν; Βάλτε χρώμα στο σύνολο σας απλά φορώντας ένα φλοράρ ζευγάρι παπουτσιών.

Διακοσμητικά τρουκς στα παπούτσια και «άσχημα» σανδάλια

Διακοσμητικά τρουκς στα παπούτσια και «άσχημα» σανδάλια
Οι διάσημοι σχεδιαστές θέλησαν να δώσουν μια πιο ξεχωριστή νότα στις τάσεις της σεζόν προσθέτοντας διακοσμητικά τρουκς σε όλων των ειδών τα παπούτσια. Η ιδιαίτερη αυτή λεπτομέρεια έκανε τις γόβες, αλλά και τα πέδιλα της εποχής πιο ροκ. Με αυτό τον τρόπο, τα ταίριαξαν όμορφα με τα πολύχρωμα δερμάτινα ρούχα τους, αλλά και τις άλλες τάσεις της σεζόν.
Ακόμη ένα είδος παπουτσιού όμως που έκανε αισθητή την παρουσία του, ξαφνιάζοντας τους πάντες, είναι τα «άσχημα» σανδάλια. Πρόκειται για τα παπούτσια που δένουν με σκρατς και έχουν λαστιχένιες σόλες. Απλά ή διακοσμημένα, τα σανδάλια αυτά θα αποτελέσουν μια τάση που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

Παπούτσια με αλυσίδα στον αστράγαλο είναι μια ακόμη τάση για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020

Παπούτσια με αλυσίδα στον αστράγαλο για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2020
Οι αλυσίδες στον αστράγαλο αποτελούν πολλές φορές fashion trend της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Ωστόσο οι μεγάλοι οίκοι μόδας αποφάσισαν να συνδυάσουν αυτή την τάση με τα παπούτσια τους.
Τι σημαίνει αυτό; Πως αυτή την περίοδο θα φορεθούν πολύ οι γόβες, τα σανδάλια και τα πέδιλα που δένουν στον αστράγαλο με χοντρή ή λεπτή αλυσίδα. Πρόκειται για μια τάση που χαρίζει πολύ στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Κολακεύει τα πόδια και παράλληλα προσθέτει μια δόση πολυτέλειας σε όλο το outfit.

Τετράγωνη μύτη στα ανοιξιάτικα και τα καλοκαιρινά παπούτσια

Τετράγωνη μύτη στα ανοιξιάτικα και τα καλοκαιρινά παπούτσια
Αν και θα φορεθούν πολύ τα μυτερά ή τριγωνικά παπούτσια την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020, η τάση της τετράγωνης μύτης θα συνεχιστεί και αυτή την εποχή.
Επομένως, τα σανδάλια, τα πέδιλα, οι γόβες, αλλά και οι μπότες με αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό θα είναι must.

Mule ή τακούνια loafer για κομψές εμφανίσεις

Mule ή τακούνια loafer για κομψές εμφανίσεις
Τα loafers θα φορεθούν και αυτή τη σεζόν σε όλες τους τις εκδοχές. Από το κλασσικό χαμηλό παπούτσι μέχρι τις πολύ ψηλές γόβες και τα mules, τα loafers της Άνοιξης και του Καλοκαιριού θα καλύψουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες μας.
Αν λοιπόν δεν έχετε φορέσει μέχρι τώρα loafer με τακούνι, ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε. Αν το ψηλό στιλέτο δεν είναι του γούστου σας, μπορείτε να επενδύσετε στα χαμηλότερα και τετράγωνα τακούνια που είναι εξίσου στη μόδα. Πρόκειται για μια κομψή, αλλά πιο άνετη και ξεκούραστη πρόταση από τους διάσημους σχεδιαστές.
Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η πιο καλοκαιρινή επιλογή των mule loafers. Αφήνοντας την φτέρνα του ποδιού ακάλυπτη, τα loafers γίνονται πιο δροσερά και επομένως πιο κατάλληλα για τη σεζόν.

Παπούτσια τύπου Mary Jane και την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020

Παπούτσια τύπου Mary Jane και την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020
Ακόμη μια κλασσική, θηλυκή και πολύ κομψή επιλογή για τη σεζόν είναι και τα Mary Jane shoes. Τα χαρακτηριστικά αυτά παπούτσια με την μπαρέτα που θυμίζουν τις πορσελάνινες κούκλες, φορέθηκαν κατά κόρον το Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Ωστόσο, η ιστορία τους δεν σταματάει εδώ καθώς παραμένουν μέσα στις τάσεις.
Είτε πρόκειται για το φλατ ή το σχέδιο με τακούνι, οι γόβες αυτού του τύπου θα αποτελέσουν όμορφη πρόταση για τις θηλυκές και girly εμφανίσεις σας.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιδέα για να φορέσετε τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι ο συνδυασμός τους με ένα κοντό σορτς ή μια μίνι φούστα και κάλτσες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να τα φορέσετε και με άλλα στυλ ντυσίματος, έχοντας ένα εξίσου εντυπωσιακό look.

Καλοκαιρινές εσπαντρίγιες για casual chic εμφανίσεις

Καλοκαιρινές εσπαντρίγιες για casual chic εμφανίσεις
Ένα άκρως καλοκαιρινό παπούτσι που θα κάνει αισθητή την παρουσία του και φέτος είναι οι εσπαντρίγιες. Τα όμορφα αυτά υποδήματα που έχουν τις ρίζες τους στην Ισπανία και το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι το σκοινί από το οποίο έχει φτιαχτεί η σόλα τους θα είναι must.
Πρόκειται κυρίως για casual σχέδια που μπορούν να φορεθούν από την παραλία μέχρι το γραφείο και να συνδυαστούν με τα πάντα.
Τα παπούτσια αυτά είναι άνετα και ξεκούραστα, ακόμη κι αν επιλέξετε ένα σχέδιο τύπου πλατφόρμας ή flatform και όχι το κλασσικό φλατ.

Ξύλινες σόλες στα παπούτσια της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020

Ξύλινες σόλες στα παπούτσια της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020
Αν η ξύλινη σόλα παπουτσιών σας θυμίζει τσόκαρα, τότε οι νέες κομψές και εντυπωσιακές προτάσεις των διάσημων σχεδιαστών θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε.
Πρόκειται για ένα από τα φυσικά υλικά που χρησιμοποίησαν οι ειδικοί αυτή τη σεζόν, προτάσσοντας την οικολογική συνείδηση. Θα το δούμε να κοσμεί τόσο τις πλατφόρμες, όσο και τα πέδιλα.
Το αποτέλεσμα της χρήσης του ξύλου ως σόλα στα παπούτσια οδηγεί σε boho στυλ σχέδια παπουτσιών που ταιριάζουν απόλυτα με την ανάλαφρη και ξέγνοιαστη διάθεση της εποχής, καθώς και με τα ρούχα που θα φορεθούν την Άνοιξη αλλά και το Καλοκαίρι.

Slip-on σανδάλια με διπλή μπαρέτα

Slip-on σανδάλια με διπλή μπαρέτα
Η Άνοιξη και το Καλοκαίρι είναι οι κατεξοχήν εποχές των ανοιχτών παπουτσιών τύπου σανδαλιού. Οι διάσημοι οίκοι μόδας λοιπόν πρότειναν για την σεζόν αυτή τα άνετα, ευκολοφόρετα και πολύ κομψά slip-on σανδάλια με διπλή μπαρέτα.
Είτε πρόκειται για πλεκτά ή για πιο απλά σχέδια διακοσμημένα με φιόγκους, φτερά και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, τα παπούτσια αυτού του τύπου είναι ιδανικά για καθημερινές εμφανίσεις, όπως και για τις βόλτες στα σοκάκια των νησιών όπου τα ψηλοτάκουνα δεν αποτελούν βολική επιλογή.

Πουά prints και στα παπούτσια

Πουά prints και στα παπούτσια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2020
Ένα ακόμη κορυφαίο print για την εποχή που θα φορεθεί κατά κόρον από την κορυφή μέχρι τα νύχια είναι το polka dot, το γνωστό σε όλες μας πουά.
Το κομψό και παιχνιδιάρικο αυτό σχέδιο θα κοσμήσει και τα παπούτσια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, δίνοντας στο ντύσιμο μας έναν όμορφο και ανάλαφρο αέρα ξεγνοιασιάς.
Με μέγεθος που κυμαίνεται από το πολύ μικρό μέχρι το πολύ μεγάλο, το πουά θα απογειώσει τη θηλυκότητα μας.

Παπούτσια με διακοσμητικούς φιόγκους, κρόσσια ή φτερά

Παπούτσια με διακοσμητικούς φιόγκους, κρόσσια ή φτερά
Πέρα από τα printed και τα απλά χρωματιστά παπούτσια, την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 θα φορεθούν πολύ οι διακοσμητικοί φιόγκοι, τα κρόσσια και τα φτερά.
Οι συγκεκριμένες λεπτομέρειες κοσμούν όλων των ειδών τα υποδήματα και τα κάνουν πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα μοντέρνα. Τολμήστε λοιπόν κι εσείς να κάνετε μια τέτοια επιλογή και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Χαμηλό τακούνι τύπου kitten heels ή στρογγυλό και ψηλό

Χαμηλό τακούνι τύπου kitten heels ή στρογγυλό και ψηλό
Για κομψές ρετρό εμφανίσεις που τραβούν τα βλέμματα και αποπνέουν θηλυκότητα τα χαμηλά τύπου kitten τακούνια αποτελούν την τέλεια επιλογή. Είναι κομψά και ιδανικά για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις, ενώ μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα τόσο με φούστα ή φόρεμα, όσο και με παντελόνι.
Εξίσου μοντέρνα επιλογή για τη σεζόν θα είναι και τα στρογγυλά ψηλά τακούνια σε γόβες και πέδιλα. Το όχι τόσο συνηθισμένο σχήμα τους τα κάνει να τραβούν την προσοχή χωρίς να είναι extreme.

Ψυχεδελικά μοτίβα στα ανοιξιάτικα / καλοκαιρινά παπούτσια

Ψυχεδελικά μοτίβα και στα ανοιξιάτικα / καλοκαιρινά παπούτσια
Χρώματα ανακατεμένα και τοποθετημένα σχηματίζοντας ψυχεδελικά prints θα δούμε και στα παπούτσια της σεζόν. Πρόκειται για ένα σχέδιο που είναι εμπνευσμένο από την δεκαετία των 70’s και θα κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλους τους τομείς της μόδας.

Σαγιονάρες, σανδάλια ή πέδιλα με λεπτά λουράκια και mules

Σαγιονάρες, σανδάλια ή πέδιλα με λεπτά λουράκια και mules
Τα ανοιχτά παπούτσια τύπου σαγιονάρας, αλλά και τα σανδάλια με λεπτά λουράκια αποτελούν την πιο χαρακτηριστική και δημοφιλή επιλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Είναι δροσερά και αφήνουν το πόδι να αναπνέει, προσθέτοντας υπέροχο στυλ και κομψότητα στην εμφάνιση κάθε γυναίκας.
Από εκεί και πέρα, την τιμητική τους θα έχουν και τα παπούτσια τύπου mule, αλλά και τα πέδιλα με τακούνι, τα οποία είναι ιδανικά για τις πιο επίσημες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Παπούτσια με λουράκια που σχηματίζουν Τ, τα γνωστά T-Strap

Παπούτσια με λουράκια που σχηματίζουν Τ, τα γνωστά T-Strap
Ένα ακόμη από τα πολύ αγαπημένα για την εποχή παπούτσια είναι και τα T-strap. Πρόκειται για τα σανδάλια και τα πέδιλα που δένουν στον αστράγαλο και τα λεπτά τους λουράκια σχηματίζουν ένα T στο σημείο των δαχτύλων.
Κάποιες φορές είναι φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από δέρμα, ενώ υπάρχουν και σχέδια που διαθέτουν λεπτομέρειες από αλυσίδες. Και τα δυο είναι εξίσου κομψά και ευκολοφόρετα.

Διάφανα παπούτσια και φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι

Διάφανα παπούτσια και φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι
Τα διάφανα πλαστικά παπούτσια παραμένουν στις τάσεις της μόδας και αυτή την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, δίνοντας μας μια ακόμη ιδιαίτερη επιλογή για να ξεχωρίσουμε μέσα στο πλήθος.
Επιλέγοντας ένα απλό ή διακοσμημένο με μικρές λεπτομέρειες σχέδιο διάφανου υποδήματος μπορούμε να κάνουμε trendy και κομψές ανοιξιάτικες / καλοκαιρινές εμφανίσεις.

 https://www.beautetinkyriaki.gr

Ετικέτες ,