Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Τα μυστικά για το μακιγιάζ σας, απο τους κορυφαίους Make-up artist

Κανείς δεν ξέρει τα μυστικά και τα τεχνάσματα του μακιγιάζ πολύ καλύτερα από τους καλλιτέχνες του makeup. Σας δίνονται μερικές συμβουλές από τους καλύτερους πάνω στο θέμα αυτό.

Το μόνο, που χρειάζεται είναι να ακολουθήσετε για να φαίνεστε πιο glamorous.


Βάση για μακιγιάζ: Τζίνα Άντερσον, μια διάσημη καλλιτέχνης του μακιγιάζ, αποκαλύπτει το μυστικό της δημιουργίας, της άψογη βάση για μακιγιάζ. Αυτή συνιστά την εφαρμογή σκόνης ελαφρύτερη από τον τόνο του δέρματός σας σε αυτά τα σημεία. Απλώστε το στο πρόσωπο σας με τη βοήθεια ενός ταμπόν ή με τα δάχτυλά σας για τη δημιουργία μιας ενιαίας επιφάνειας. Μπορείτε να τονίσετε επίσης τη γνάθος σας, τη γέφυρα της μύτης σας και τα μάγουλα σας χρησιμοποιώντας το highlighter.

basimagikiaz
Ρουζ: Πολλές γυναίκες αισθάνονται δυσκολία στο να επιλέξουν μια τέλεια απόχρωση ρουζ. Η Matins δίνει λύση στο πρόβλημά σας. Λέει λοιπόν, αν νιώθετε δυσκολία στην επιλογή των καταλληλότερων ρουζ πατήστε απλά το δείκτη και τον αντίχειρά σας, μαζί, και να δείτε τη σκιά του δέρματος που, έχετε. Ο τόνος του δέρματος που παίρνετε με το πάτημα του αντίχειρα και του δείκτη από κοινού είναι στην πραγματικότητα το χρώμα στα μάγουλα σας, όταν «λάμπει». Αυτή η συμβουλή σίγουρα θα σας βοηθήσει για να επιλέξετε το καλύτερο χρώμα για ρουζ.

Ψαλίδι βλεφαρίδων: Το τρίψιμο του ψαλιδιού ανάμεσα στα δάχτυλά σας, πριν το χρησιμοποιήσετε, θα κάνει λίγο ζεστό και το κατσάρωμα των βλεφαρίδων εύκολο, μυστικό για μακιγιάζ από τον Scott Barnes.

Κραγιόν: Η Jillian Dempsey, μια εμπειρογνώμονας στο μακιγιάζ των χειλιών, συμβουλεύει τις γυναίκες με τα μικρά χείλη να μην εφαρμόσουν καφέ ή σκούρο κόκκινο κραγιόν. Πιστεύει ότι αυτές οι αποχρώσεις  συρρικνώνουν τα χείλη. Σύμφωνα με την Dempsey, το μαλακό και λαμπερό lipgloss είναι η καλύτερη επιλογή για τις γυναίκες, που έχουν μικρά χείλη.