Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Τσάντα και φύγαμε για βουτιά στην παραλία






Αν από την καθημερινή μας τσάντα έχουμε την απαίτηση να χωράει από πορτοφόλι μέχρι ταπεράκι,
στην τσάντα θαλάσσης αναθέτουμε πραγματικά “Mission impossible”. Πετσέτα, αντηλιακά, βιβλίο, νερό, χρήματα (λίγα αλλά καλά ασφαλισμένα), τα κουβαδάκια του μικρού, τα κλειδιά του μεγάλου… ο κατάλογος περιεχομένων της τσάντας που κουβαλάμε στη θάλασσα είναι ατελείωτος.
Φυσικά είναι απαραίτητο η τσάντα για την θάλασσα να μην τα χωράει απλώς όλα αλλά να είναι και μοδάτη, καλόγουστη και να προσθέτει στιλ στην εμφάνισή μας. Αν νομίζετε ότι οι σχεδιαστές μόδες δεν ασχολούνται με την τσάντα για την θάλασσα είστε γελασμένες. Hermes, Louis Vuitton, Marc Jacobs είναι μερικοί μόνο που μας έκαναν για φέτος πολυτελείς προτάσεις για τσάντες παραλίας. Εμείς σήμερα θα δούμε τις βασικές κατηγορίες της τσάντας για την θάλασσα.

Η ψάθινη
Η πιο κλασική εκδοχή. Ψάθινη τσάντα κρατούσε και η μαμά και η γιαγιά μας και δεν έχει χάσει τα πρωτεία στις προτιμήσεις μας. Μεγάλη, πολύ μεγάλη ή τεράστια (ανάλογα με τις ανάγκες της καθεμιάς μας) υπάρχει σε άπειρες παραλλαγές. Για φέτος προτείνω μια μεγάλη ψάθινη τσάντα, σε χρώμα που να ταιριάζει με το μαγιό μας, με χερούλια δερμάτινα ή κοκκάλινα. Και μην ξεχνάτε ότι μια καλόγουστη ψάθινη τσάντα δεν είναι μόνο για την παραλία, αλλά και για τις καυτές μέρες στην πόλη, στην δουλειά ή στην βόλτα.

Η πλαστική
Είναι πραγματικά ότι πιο βολικό για τη θάλασσα, αφού θα κρατήσει τα περιεχόμενά της μακριά από το θαλασσινό νερό και την άμμο της παραλίας. Πολλές φορές μαζί με την τσάντα θαλάσσης προσφέρεται και ένα μικρότερο τσαντάκι για χρήματα, κινητό κτλ. Διαλέξτε όποια σας αρέσει, είναι πάντα στη μόδα. Βέβαια… η μόδα προτείνει printed τσάντες με όμορφα χρώματα, σχέδια και σχήματα.

Η υφασμάτινη
Ναι είναι η πιο… “Hermes” εκδοχή της εμφάνισης στην παραλία. Πολύ σικ και θα βρείτε πάνινες τσάντες σε άπειρα χρώματα. Βέβαια κανένας δεν θα μπορέσει να εγγυηθεί ότι τα περιεχόμενά της δεν θα γίνουν μούσκεμα όταν ο πρώτος ξιπασμένος σηκώσει 1 μέτρο κύμα γκαζώνοντας το ταχύπλοό του, 10 μέτρα από την παραλία. Αν διαλέξετε λοιπόν μια υφασμάτινη τσάντα για την παραλία, να φροντίζετε να την έχετε πάντα ψηλά, κρεμασμένη στην ομπρέλα ή πάνω στην ξαπλώστρα.



fe-mail.gr

Ετικέτες ,