Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ολοκαίνουργιο dior makeup για selfies

Και όμως ! Το ολοκαίνουργιο dior makeup , το οποίο είναι ειδικό για selfies είναι γεγονός ! Με κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας αυτού του προϊόντος, τη σταρ Natalie Portman, όλοι μιλούν για τη νέα καινοτομία του οίκοι στο χώρο του μακιγιάζ !

Ολοκαίνουργιο_dior_makeup_για_selfies (2)
Η γνωστή εταιρία καλλυντικών Dior φαίνεται να εντόπισε ένα νέο τρόπο να αυξήσει την φήμη της στο νεότερο ηλικιακά κοινό αλλά και την ποικιλία των προϊόντων μακιγιάζ με την υπογραφή της με το νέο υγρό makeup που είναι κατάλληλο για selfies φωτογραφίες. Είναι γνωστό ότι περίπου το 70% των γυναικών αισθάνονται ανασφαλείς για τον τρόπο που αποτυπώνεται το δέρμα τους στις selfie που δημοσιεύουν στα social media και αναζητούν το κατάλληλο καλυπτικό προϊόν, που θα εξαφανίζει γυαλάδες, κοκκινίλες και διχρωμίες. Ο οίκος Dior ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του makeup, που υπόσχεται να εξασφαλίσει την πολυπόθητη φωτογένεια σε όσες το χρησιμοποιήσουν και να βοηθήσει τις γυναίκες να πετύχουν την τέλεια selfie, χωρίς να χρειάζεται να προβάρουν για ώρες πόζες μπροστά στον καθρέφτη. Η ειδική σύστασή του “Diorskin Star” φαίνεται να είναι σε θέση να διαχέει το τεχνητό φως των φλας Η ειδική σύστασή του “Diorskin Star” φαίνεται να είναι σε θέση να διαχέει το τεχνητό φως των φλας και να αμβλύνει τις ανεπιθύμητες ατέλειες.
H τιμή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλή, αφού θα κυμαίνεται γύρω στα 45 ευρώ και η κυκλοφορία του θα είναι περιορισμένη. Στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015.


LaMode



Ετικέτες ,