Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Κίτρινες αποχρώσεις και τοπ στυλ στο streetwear

Βάλτε χρώμα στο streetwear σας τις κρύες ημέρες του χειμώνα ! Επιλέξτε όμορφα κίτρινα κομμάτια από τη ντουλάπα σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με το στυλ σας !
Το κίτρινο χρώμα στο streetwear χρειάζεται τόλμη !Αν φοβάστε την ένταση του χρώματος αυτού τότε
προτιμήστε την σε ένα μπλουζάκι ή σε ένα φόρεμα σε απλή γραμμή ισορροπώντας έτσι το τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα. Αν λατρεύετε το κίτρινο χρώμα τότε επενδύσετε σε μερικά κομμάτια κλειδιά που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σας και το στυλ σας. Ένα ιδιαίτερο φόρεμα μπορεί να σας συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ στις εμφανίσεις σας ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα το συνδυάσετε. Οι γήινες αποχρώσεις προσγειώνουν το χρώμα ενώ μπορείτε να το απογειώσετε κάνοντας αντιθέσεις με αξεσουάρ σε μπλε, πράσινες και μωβ αποχρώσεις. Ακόμα, ένα κίτρινο τοπ συνδυάζετε εξαιρετικά με printed παντελόνες και φούστες, ενώ ένα κίτρινο πανωφόρι μπορεί να αναβαθμίσει το casual look σας.
Δείτε τις streetwear προτάσεις μας με κίτρινες πινελιές για αυτό το μήνα στις εικόνες που ακολουθούν και πείτε μας ποια ξεχωρίσατε ! Τολμήστε να αποθεώσετε το κίτρινο χρώμα !








LaMode


Ετικέτες ,