Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Οι διαφορετικές αποχρωσεις κραγιον και πώς να τις φορέσετε

αποχρωσεις κραγιον
Οι διαφορετικές αποχρωσεις κραγιον και πώς να τις φορέσετε

Όλες οι αποχρωσεις κραγιον δεν ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Η κάθε απόχρωση δίνει ένα
«μήνυμα» και πρέπει να επιλέγουμε προσεκτικά τι χρώμα θα φορέσουμε, ανάλογα με την περίσταση.
Χωρίσαμε τις διαφορετικές βασικές αποχρωσεις κραγιον σε 4 μεγάλες κατηγορίες. Σε κάθε κατηγορία θα δείτε ποιες είναι οι ιδανικές περιστάσεις για να τη φορέσετε.
αποχρωσεις κραγιον 1
Nudes:
Δεν μπορείτε να φοράτε ένα έντονο κραγιόν όλες τις ώρες. Αλλά βέβαια δεν μπορείτε να βγείτε και χωρίς καθόλου κραγιόν. Για αυτές τις περιπτώσεις τα ουδέτερα nudes είναι τα ιδανικά. Για να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση, προσδιορίστε το φυσικό σας χρώμα και διαλέξτε το πιο κοντινό σε αυτό, nude κραγιόν. Μπορείτε να το φορέσετε όταν πάτε για ψώνια ή όταν έχετε επισκέψεις στο σπίτι. Οι nude αποχρωσεις κραγιον είναι οι πιο πολυχρησιμοποιημένες και είναι ιδιαίτερα αγαπητές στις νέες γυναίκες.
αποχρωσεις κραγιον 2
Κόκκινα / Μπορντώ:
Τα κόκκινα και τα μπορντώ είναι τα αιώνια κλασσικά χρώματα για κραγιόν. Δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Είναι ιδανικά για τις βραδινές εξόδους αλλά, αν μπορείτε πραγματικά να τα υποστηρίξετε, φορέστε τα και στη διάρκεια της μέρας. Είναι προτιμότερο να τα επιλέξετε σε ματ υφή για μια πιο σοφιστικέ και σικάτη εμφάνιση. Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να φορέσουν τα κόκκινα και μπορντώ κραγιόν με λιγότερα αξεσουάρ και πιο απλό μακιγιάζ. Διαφορετικά μπορεί η εμφάνισή σας να δείχνει υπερβολικά «φορτωμένη».
αποχρωσεις κραγιον 3
Λαμπερά Κοραλλί / Ροζ:
Τόσο οι κοραλλί όσο και οι ροζ αποχρωσεις κραγιον , είναι σταθερά στην κορυφή της μόδας. Τις συναντούμε παντού, από τα μοντέλα στις πασαρέλες μέχρι τα νέα κορίτσια στους δρόμους. Μπορείτε να τις φορέσετε τη μέρα, στη βόλτα με τους φίλους σας, σε ένα πάρτυ, στο club, στο γραφείο. Σε κάθε περίσταση θα κερδίσουν για σας τον τίτλο της μοδάτης και σύγχρονης γυναίκας. Ο μόνος κανόνας είναι να μην το παρακάνετε με το υπόλοιπο μακιγιάζ, ιδιαίτερα στα μάτια. Επιλέξτε τα σε γυαλιστερή υφή και θα κάνουν το πρόσωπό σας να λάμπει, αρκεί το χρώμα που θα διαλέξετε να είναι μέσα στη χρωματική σας παλέτα.
αποχρωσεις κραγιον 4
Χρώματα βατόμουρου / δαμασκηνί:
Οι αποχρώσεις αυτές είναι γνωστές και ως αποχρώσεις της ωριμότητας. Αποπνέουν έναν αέρα επιτήδευσης και καλλιέργειας. Οι νεότερες γυναίκες προτιμούν τα λαμπερά χρώματα και λατρεύουν να πειραματίζονται. Οι μεγαλύτερες προτιμούν τα δαμασκηνί ή τις αποχρώσεις του βατόμουρου, γιατί αποσπούν την προσοχή από τις λεπτές ρυτίδες στο πρόσωπο. Προσθέτουν χάρη και ένταση στην εμφάνισή μας.

LaMode

Ετικέτες ,