Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση γκαρσονιέρας

Διακόσμηση γκαρσονιέρας με τους πιο εύκολους τρόπους.

Ιδέες διακόσμησης γκαρσονιέρας για όλα τα γούστα και στυλ διακόσμησης.

Εάν δεν διαθέτουμε ευρύχωρο σπίτι, και ο χώρος είναι περιορισμένος, το θέμα της διακόσμηση είναι πολύ πιο δύσκολο. Ο λόγος για τις γκαρσονιέρες.
Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε βαρύτητα στη σωστή διαρρύθμιση του χώρου. Καθώς, μιας και ο χώρος είναι περίπου 30 τ.μ. (τόσο είναι περίπου οι γκαρσονιέρες) πρέπει να είναι άνετος και βολικός.
Αν, λοιπόν, θέλετε να δώσετε στυλ και φρεσκάδα στα λίγα τετραγωνικά που έχετε, ρίξτε μια ματιά παρακάτω και πάρτε ιδέες.

1. Ο καναπές και το κρεβάτι

Τοποθετήστε το κρεβάτι και τον καναπέ «πλάτη με πλάτη» στο κέντρο του δωματίου, ώστε το κάθε έπιπλο να είναι αντικριστά σε έναν τοίχο. Φροντίστε αυτά τα δύο βασικά έπιπλα να έχουν το ίδιο χρώμα, ώστε να υπάρχει χρωματική συνοχή.

2. Το διαχωριστικό

Για μια πιο όμορφη ατμόσφαιρα τοποθετήστε ξύλινα στόρια για να διαχωρίσετε τον ενιαίο χώρο.

3. Τα τραπέζια

Αντί για κομοδίνα και τραπεζάκια προτιμήστε δερμάτινα και υφασμάτινα σκαμπό, τα οποία θα χρησιμεύσουν και ως επιπλέον καθίσματα.

4. Ο φωτισμός

Επιλέξτε μοντέρνο φωτιστικό οροφής και μερικά επιδαπέδια φωτιστικά σε σημεία που θέλετε να τονίσετε.
Σχέδιο διακόσμησης γκαρσονιέρας.

5. Το γραφείο

Στην μία γωνία του χώρου που βρίσκεται το κρεβάτι, τοποθετήστε ένα μικρό γραφείο και μία καρέκλα, και έτσι δημιουργείστε και το μικρό αλλά πολύ βολικό σας γραφείο.

6. Ο τοίχος του κρεβατιού

Χρησιμοποιήστε τον τοίχο απέναντι από το κρεβάτι σε πρακτικά συστήματα αποθήκευσης και συρτάρια και έτσι κρύψτε εκτός κοινής θέας τα ρούχα σας και τα προσωπικά σας αντικείμενα.

7. Ο τοίχος του καθιστικού

Στον τοίχο απέναντι από τον καναπέ, τοποθετήστε την τηλεόραση, το σύστημα ήχου, και μην παραλείψετε να αφήσετε και αρκετό χώρο για ράφια και ντουλάπια.

8. Τα υφάσματα

Διαλέξτε λιτά μοτίβα και αέρινα υφάσματα τόσο για τα έπιπλα όσο και για τις κουρτίνες. Έτσι, δεν θα βαρύνετε τον χώρο σας με έντονα σχέδια, και το φως θα μπαίνει άπλετο από τα παράθυρα σας.

9. Τα χρώματα

Προτιμήστε πολύ ανοιχτά και παλ χρώματα, καθώς κάτι τέτοιο θα κάνει αμέσως τον χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος. Για πολύ στυλ, τοποθετήστε ξύλινο δάπεδο σε απόχρωση πολύ σκούρας καρυδιάς ή βένγκε.
  
RECONS

Ετικέτες ,