Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

5 Κομμάτια που πρέπει να έχεις στη φθινοπωρινή σου ντουλάπα!

Είναι αλήθεια ότι ο καιρός το φθινόπωρο συχνά μας μπερδεύει και δεν ξέρουμε πώς να ντυθούμε. Παράλληλα, όλες οι νέες κολεξιόν έχουν κυκλοφορήσει και δεν ξέρουμε τι να πρωτοαγοράσουμε!

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά ρούχα ή παπούτσια που όταν υπάρχουν στην ντουλάπα μας μας λύνουν τα χέρια και να βγάζουν από το πρόβλημα του τι να φορέσουμε. Βρες λοιπόν εδώ 5 must have κομμάτια της ντουλάπας σου το φθινόπωρο που θα σε σώσουν!

5 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα σου το φθινόπωρο!

1. Καπαρντίνα

μπεζ καπαρντίνα total black look must have φθινόπωρομαύρη καπαρντίνα μαύρα ρουχα must have φθινόπωροκαπαρντίνα μπεζ τζιν μπαλαρίνεςμπεζ άσπρη καπαρντίνα must have φθινόπωρο
Κάτι που συχνά μας προβληματίζει το φθινόπωρο είναι το πανωφόρι που πρέπει να φορέσουμε. Συχνά το σακάκι είναι πολύ ελαφρύ, ενώ το παλτό πολύ βαρύ. Τότε λοιπόν έρχεται η καπαρντίνα για να λύσει αυτόν τον προβληματισμό μας! Αποτελεί ένα κομψό και διαχρονικό ρούχο που θα μείνει για χρόνια στη ντουλάπα σου και θα σου λύσει τα χέρια τόσο στις καθημερινές σου εξόδους όσο και σε πιο επίσημες περιστάσεις. Γι’ αυτό αν δεν έχεις ήδη αξίζει να επενδύσεις φέτος σε μια καπαρντίνα. Προτίμησε την σε μπεζ αποχρώσεις για πολύ σικ εμφανίσεις!

2. Ολόσωμη φόρμα

τζιν ολόσωμη φόρμα must have φθινόπωροχακί ολόσωμη φόρμα μαύρο ζιβάγκοολόσωμη φόρμα γαλάζια μακρυμάνικη must have φθινόπωροάσπρη ολόσωμη φόρμα μπότα
Μπορεί οι ολόσωμες φόρμες να έχουν ταυτιστεί με το καλοκαίρι, ωστόσο αποτελούν μια τέλεια επιλογή και για το φθινόπωρο. Εξάλλου, θα βρεις πολύ ωραίες ολόσωμες φόρμες με μακρύ μανίκι στην αγορά. Επίσης, αν η φόρμα είναι ανοιχτή στο ντεκολτέ μπορείς να τη συνδυάσεις τέλεια με ένα ζιβάγκο μπλουζάκι για να έχεις ένα πιο ζεστό outfit. Συνδύασε την με μπότα και μποτάκι ή ακόμα και sneakers και θα έχεις ένα σούπερ φθινοπωρινό σύνολο!

3. Δερμάτινο μπουφάν

καφέ δερμάτινο μπουφάν γούνα στα μανίκιαμαύρο δερμάτινο μπουφάν must have φθινόπωρομαύρο δερμάτινο μπουφάν κοντόκαφέ δερμάτινο μπουφάν must have φθινόπωρο
Τι να πούμε για αυτό το item που μας έχει σώσει τόσες φορές! Ένα δερμάτινο μπουφάν είναι ένα κομμάτι πασπαρτού που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα και είναι ένα απόλυτο must have για το φθινόπωρο. Φυσικά ένα μαύρο δερμάτινο είναι μια all time classic επιλογή, αλλά χρώματα όπως το καφέ ή το μπορντό μπορούν επίσης να συνδυαστούν εύκολα. Μη διστάσεις λοιπόν να αγοράσεις ένα καλό δερμάτινο μπουφάν που σίγουρα θα κάνει την απόσβεσή του άμεσα! Δοκίμασε το πάνω από το φόρεμα σου, το παντελόνι ή τη φούστα σου και θα δείχνεις σούπερ από το πρωί μέχρι το βράδυ!

4. Sneakers

λευκά sneakers μπλε σύνολοάσπρα sneakers μαύρο φόρεμα κολλητό must have φθινόπωροάσπρα sneakers πλισέ φούστα πλεκτό πουλόβερμαύρα sneakers must have φθινόπωρο
Τα τελευταία χρόνια οι τάσεις της μόδας τείνουν προς πιο βολικά κομμάτια. Έτσι, τελευταία τα sneakers έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ που πλέον φοριούνται με τα πάντα! Μάλιστα, τα λευκά sneakers είναι η απόλυτη τάση. Τις φθινοπωρινές λοιπόν μέρες που προβληματίζεσαι για το τι παπούτσια να φορέσεις, τα sneakers είναι η λύση! Μη διστάσεις να τα τολμήσεις ακόμα και με τα φορέματα και τις φούστες σου για ένα πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα.

μάξι πράσινο φόρεμα καπαρντίναμπεζ μακρύ πλεκτό φόρεμαλαχούρ κόκκινο φόρεμα must have φθινόπωρομάξι πουά φόρεμα λευκή μπότα must have φθινόπωρο
Ποιος είπε ότι τα μάξι φορέματα είναι ιδανικά μόνο για το καλοκαίρι; Ένα μακρύ αέρινο φόρεμα με μακρύ μανίκι είναι ότι πρέπει για τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις. Όταν μάλιστα ο καιρός κρυώσει περισσότερο ένα πλεκτό μάξι φόρεμα θα είναι μια ζεστή και σικ επιλογή για όπου κι αν ετοιμάζεσαι! Φυσικά, μοτίβο όπως φλοράλ και πουά ταιριάζουν και στο φθινόπωρο. Φόρεσε το κοντό δερμάτινο μπουφάν σου από πάνω ή την καπαρντίνα σου και θα έχεις δημιουργήσει ένα μοντέρνο, κομψό και εντυπωσιακό look.

Τα παραπάνω κομμάτια λοιπόν αποτελούν τα απόλυτα must haves για το φθινόπωρο. Κάνε λοιπόν τη ζωή σου πιο εύκολη και βάλε στη ντουλάπα σου αυτά τα ρούχα και παπούτσια και η επιλογή ντυσίματος το φθινόπωρο θα γίνει πολύ πιο εύκολη!
 
 https://www.ediva.gr

Ετικέτες ,