Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Classic Blue: Το κορυφαίο χρώμα της χρονιάς 2020 από την Pantone

Classic Blue: Το κορυφαίο χρώμα της χρονιάς 2020 από την Pantone (11)

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η διάσημη Αμερικάνικη εταιρεία Pantone Color Institute παρουσιάζει το κορυφαίο χρώμα για το νέο έτος. Το 2020 λοιπόν θα έχει την τιμητική του το
«Classic blue», με κωδικό στο χρωματολόγιο της Pantone 19-4052.

Η κλασσική αυτή απόχρωση του μπλε θα κάνει αισθητή την παρουσία της σε όλους τους τομείς της μόδας, αλλά και της διακόσμησης, της τέχνης, της ψυχαγωγίας κλπ.
Πρόκειται για ένα μπλε με διαχρονική αξία που φοριέται κατά κόρον από όλες τις ηλικίες και μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με πολλά χρώματα. Δεν είναι τόσο έντονο όσο το μπλε ρουά ή το ηλεκτρίκ, αλλά ούτε και τόσο ήπιο όσο το μπλε ραφ. Ο τόνος του είναι ενδιάμεσος.
Pantone color 2020 - Classic blue
Επιλέγοντας λοιπόν ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, αλλά και μακιγιάζ ή νύχια στο classic blue του 2020 σε συνδυασμό με τις τάσεις της εποχής, μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακές και μοντέρνες εμφανίσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες!

Πως μπορώ να φορέσω το κορυφαίο χρώμα της Pantone για το 2020 στα ρούχα;

Κοστούμι, φόρεμα και πάλτο σε απόχρωση Classic blue
Υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες τρόποι για να φορέσετε το classic blue. Από το total κλασσικό μπλε σύνολο μέχρι τον συνδυασμό με άλλους χρωματισμούς, οι επιλογές είναι αμέτρητες!
Η συγκεκριμένη απόχρωση του μπλε ταιριάζει με πολλά χρώματα. Μπορείτε να το συνδυάσετε εύκολα ακόμη και με άλλους μπλε τόνους.
Μια πολύ όμορφη και σικάτη πρόταση για το γραφείο, αλλά και τις επίσημες εξόδους σας, αποτελεί το μπλε κοστούμι, ενώ το μπλε φόρεμα είναι αυτό που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την θηλυκότητα σας.
Χρωματικοί συνδυασμοί ρούχων με το κλασσικό μπλε
Αν πάλι θέλετε να ξεφύγετε από το total blue, υπέροχοι χρωματικοί συνδυασμοί μπορούν να γίνουν με το κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο και ροζ / φούξια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το μπλε χρώμα της χρονιάς δεν ταιριάζει και με άλλες αποχρώσεις. Φορώντας το με χακί, μπεζ, αλλά και όλα τα γήινα ή ουδέτερα χρώματα, μπορείτε να δημιουργήσετε μοδάτα outfit.
Χρώματα που ταιριάζουν στα ρούχα με το classic blue
Από εκεί και πέρα, πολλοί θεωρούν ότι το μαύρο δεν πηγαίνει με το classic blue. Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο όμως θα σας αποδείξουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ίσα ίσα που τα δυο αυτά χρώματα μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά και να οδηγήσουν σε εκθαμβωτικά ντυσίματα για κάθε περίσταση.

Classic blue παπούτσια

Παπούτσια σε κλασσικό μπλε χρώμα
Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα παπούτσια; Όλες μας λίγο ή πολύ ανανεώνουμε κάθε χρονιά, όσο μας επιτρέπεται, την συλλογή μας.
Μια όμορφη πρόταση λοιπόν για το 2020 είναι τα παπούτσια στο classic blue. Η μικρή αυτή προσθήκη χρώματος σε ένα σύνολο μπορεί να κάνει την διαφορά, καθώς θα δώσει ζωντάνια ακόμη και στο πιο απλό ή μονόχρωμο ντύσιμο.
Γιατί λοιπόν να μην τολμήσετε να κάνετε ένα total black outfit με λίγο μπλε χρώμα στα παπούτσια και τα αξεσουάρ σας; Το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό!
Αγοράστε λοιπόν ένα κομψό ζευγάρι μπλε γόβες ή πέδιλα και κάντε σαγηνευτικές εμφανίσεις που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Εναλλακτικά, αν το στυλ σας είναι πιο σπορ ή ψάχνετε για ένα casual παπούτσι, όμορφα είναι και τα μπλε sneakers ή μποτάκια.

Αξεσουάρ σε μπλε χρώμα

Τσάντες σε classic blue απόχρωση
Οι μπλε τσάντες στο classic blue από το χρωματολόγιο της Pantone θα έχουν την τιμητική τους αυτή τη χρονιά. Μπορούν να φορεθούν με όλα σχεδόν τα χρώματα και να κάνουν ένα σύνολο εκθαμβωτικό και πολύ μοντέρνο. Είτε πρόκειται για ένα πουγκί, ένα μικρό τσαντάκι ή μια tote bag η απόχρωση αυτή θα είναι must.
Μπλε κοσμήματα
Από εκεί και πέρα, μπορείτε να φορέσετε αυτό το κλασσικό όμορφο χρώμα και στα αξεσουάρ σας. Αστραφτερά κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια που συνδυάζουν τα διάφανα στρας με μπλε πολύτιμους λίθους θα αποτελέσουν μια πολύ κομψή και λαμπερή πρόταση για το 2020. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει και τα υπόλοιπα κοσμήματα που είναι εξ’ ολοκλήρου classic blue.
Δώστε λοιπόν χρώμα στα ντυσίματα σας με προσθήκες μπλε χρώματος!

Μπλε νύχια στο τοπ χρώμα του 2020

Σχέδια στα νύχια σε μπλε κλασσικές αποχρώσεις
Το κορυφαίο αυτό μπλε χρώμα δεν περιορίζει την κυριαρχία του μόνο στα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Θα αποτελέσει και την απόχρωση μανό που θα χρησιμοποιηθεί αρκετά το 2020.
Τολμήστε λοιπόν να βάψετε κι εσείς μπλε τα νύχια σας, κάνοντας μονόχρωμα σχέδια ή περίτεχνα nail art.

Μακιγιάζ σε μπλε αποχρώσεις

Μακιγιάζ με μπλε μάτια
Η κορυφαία επιλογή από το χρωματολόγιο της Pantone, δεν θα μπορούσε να μην κάνει αισθητή την παρουσία της και στο μακιγιάζ. Μπλε σκιές ματιών, κραγιόν, αλλά και χρωματιστές μάσκαρα ή eyeliner θα φορεθούν κατά κόρον τιμώντας το classic blue ως top color of the year.
Πρόκειται για χρώματα που ταιριάζουν όχι μόνο σε μπλε μάτια, αλλά και σε καστανά, χωρίς αυτό να είναι απαγορευτικό και για τις υπόλοιπες γυναίκες. Κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων μπορείτε να πετύχετε ένα σαγηνευτικό και εντυπωσιακό μπλε μακιγιάζ ματιών που θα καθηλώσει τους πάντες.

Μπλε μαλλιά; Η ιδανική ευκαιρία να το τολμήσεις!

Μπλε μαλλιά
Τα ιδιαίτερα χρώματα στις βαφές μαλλιών έχουν γίνει κορυφαία τάση τα τελευταία χρόνια. Έτσι δεν είναι λίγες οι γυναίκες που τολμούν να κάνουν ένα τόσο ξεχωριστό χρώμα, όπως το μπλε στα μαλλιά τους.
Και αφού το classic blue είναι το κορυφαίο χρώμα της Pantone για το 2020, η επιλογή μιας τέτοιας απόχρωσης ακόμη και στα μαλλιά θα σας απογειώσει!

https://www.beautetinkyriaki.gr

Ετικέτες ,