Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Πως θα βρείτε σύντροφο μέσα απο το facebook

Πως θα βρείτε σύντροφο μέσα απο το facebook
Το facebook είναι το πρώτο μεγάλο κοινωνικό δίκτυο και θα παραμείνει για πολύ καιρό, από ότι φαίνεται.
Πολλές έρευνες, που έχουν δημοσιοποιηθεί κατά καιρούς σε έγκριτες επιστημονικές εκδόσεις
δηλώνουν ότι οι άνθρωποι δραστηριοποιούνται μέσα από τα social media σε ένα μεγάλο ποσοστό, και με μεγάλο χρόνο, ενασχόλησης.
Στη καθημερινότητα μας υπάρχει και ο τομέας του φλερτ, που δεν μπορεί να αγνοηθεί μέσα στο internet ιδίως όταν υπάρχει ο βαθμός ανωνυμίας, που δίνει μια σχετική «ασφάλεια» στους εμπλεκόμενους.
Κάποια στιγμή στη ζωής σας, μπορεί να ενδιαφερθήκατε να βρείτε σύντροφο μέσα από το facebook, και αυτό είναι πολύ φυσιολογικό γιατί είναι μέρος της ζωής και αυτό.
Τι πρέπει όμως να προσέξουμε όταν θέλουμε να φλερτάρουμε έναν ενδιαφέρον άντρα μέσα από τα social media;
Safety first
Πρώτο και κυριότερο είναι η προσωπική ασφάλεια και η διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων. Έτσι λοιπόν, είναι ανάγκη να έχετε διαλέξει προσεκτικά όλα εκείνα τα στοιχεία, που δηλώνουν διευθύνσεις, ονόματα, αριθμοί τηλεφώνων και οποιαδήποτε στοιχεία, θα χρησιμοποιηθούν για να σας κάνουν κακό.
Προσεγγίστε το στόχο σας και απλά μιλήστε του, όπως θα μιλούσατε στη αληθινή ζωή. Στο διαδίκτυο να ανοιχτεί η κουβέντα είναι πιο εύκολο, για αυτό να είστε όσο γίνεται πιο συγκρατημένη με τον άνθρωπο, που σας ενδιαφέρει μέχρι να γνωρίσετε ακριβώς τι άνθρωπος είναι.
Ποτέ μα ποτέ μην έρθετε κοντά με ανθρώπους, που δεν έχετε ένα κοινό σύνδεσμο και εννοούμε κάποιον κοινό φίλο. Πρέπει να μετράτε κάθε κίνηση σας, πριν μπείτε σε οποιαδήποτε διαδικασία. Τονίζουμε προσοχή και δεν παίζουμε γιατί δεν ξέρετε ποιος είναι στην απέναντι πλευρά της οθόνης.
Κινηθείτε σε γνώριμα μονοπάτια
Όταν ψάχνετε να βρείτε να κάνετε μια σχέση, τότε το ποιο εύκολο είναι να ψάξετε μεταξύ των γνωστών σας και κοινών φίλων. Μπορεί να υπάρξει κάποιος, που πριν δεν τον είχατε προσέξει. Μήπως σας έκανε το κλικ. Αν ανήκει σε φιλικό δίκτυο, μπορείτε να το τσεκάρετε δυο και τρεις φορές μέχρι να είστε σίγουρες για την επόμενη κίνηση σας. Από τη στιγμή, που υπάρχει κάποιος κοινός γνωστός, τα πράγματα λειάνουν και εσείς είστε σε ευνοϊκή θέση.
Έχετε βρει το στόχο σας και ήρθε η στιγμή να τον παρατηρήσετε και να τον ελέγξετε πιο συχνά από ότι πριν.
Από τη στιγμή, που σας ενδιαφέρει κάποιος, άνθρωπος αρχίζετε και ελέγχετε τα πάντα γύρω του. Δεν αρκεί μόνο η εξωτερική εμφάνιση και πόσες φωτογραφίες έχει στο προφίλ του. Εσείς πρέπει να τσεκάρετε τις συνήθειες και τον τρόπο, που αλληλεπιδρά με τους κοντινούς ανθρώπους.
Τι ακριβώς ψάχνετε?
  • Τα ενδιαφέροντα του
  • Το πόσο συχνά ασχολείται με τον υπολογιστή και τα κοινωνικά δίκτυα
  • Αν είναι νάρκισσος
  • Η σοβαρότητα ή αφέλεια, που δείχνει μέσα από τα social media
  • Έχει πολλές φίλες
  • Τι ώρες μπαίνει στο διαδίκτυο
  • Έχει χρόνο για τον εαυτό του
  • Είναι ευγενικός
  • και άλλα
Όλα τα παραπάνω έχουν ένα και μοναδικό λόγο. Να διατηρήσετε την ασφάλεια σας και να μην πέσετε σε κάποια παγίδα. Στον αχανλη χώρο του διαδικτύου υπάρχουν τόσο οι καλόπιστοι όσο και κακοπροαίρετοι άνθρωποι. Εσείς θέλετε μόνο τα θετικά και να νιώσετε πραγματικά ότι περνάτε πολύ καλά.


Ετικέτες ,