Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Ιδέες για να οργανώσετε τα κοσμήματα σας

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι με diy κατασκευές και οικονομικές ιδέες οργάνωσης για τα κοσμήματά.

Ιδέες και λύσεις για το σπίτι με οικονομικές ιδέες οργάνωσης για τα κοσμήματά. Πρωτότυπες diy κατασκευές για να τα βάζετε σε τάξη.

Έχετε βαρεθεί , κάθε φορά που προετοιμάζεστε για μια έξοδο, να ψάχνετε  πού είναι τα αγαπημένα σας σκουλαρίκια; Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Σας έχουμε έξυπνους τρόπους αποθήκευσης και οργάνωσης των κοσμημάτων σας.
Το διακοσμητικό αποτέλεσμα από τις παρακάτω λύσεις θα είναι εξαιρετικά όμορφο. Αλλά θα παρέχει και μια εύχρηστη οργάνωση των κοσμημάτων σας. Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά και αντλήστε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

1. DIY

Οι diy κατασκευές τα τελευταία χρόνια είναι πολύ της μόδας. Το παρακάτω πιάτο σε σχήμα καρδιάς BFF από πηλό, είναι μια καταπληκτική ιδέα για να οργανώσετε τα κοσμήματα σας.
DIY κατασκευή για τα κοσμήματά.

2. DIY Κρεμαστό κόσμημα

Ένα πρωτότυπο diy για να αξιοποιήσετε και τον χώρο του τοίχου. Κρεμάστε, λοιπόν, αυτή την υπέροχη κατασκευή στο τοίχο και έπειτα βάλτε πάνω τα κοσμηματά σας.
Diy τοίχου για να κρεμάτε τα κοσμήματά.

3. DIY για κοσμήματα

Αν είστε φαν της μίνιμαλ διακόσμησης τότε η παρακάτω ιδέα «φτιάχτηκε» για εσάς. Δημιουργήστε αυτό το χάλκινο και μαρμάρινο σχέδιο για να βάζετε πάνω του τα κοσμήματά σας.

Ιδέες οργάνωσης για τα κοσμήματά.4. Σταντ κοσμημάτων DIY

Έχετε αμέτρητα σκουλαρίκια και δεν ξέρετε που να τα βάλετε; Η παρακάτω diy βάση είναι κατασκευασμένη από ξύλο και θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τα σκουλαρίκια σας σε τάξη.
DIY σταντ κοσμημάτων.

5. Μπουκάλια

Τα περισσότερα μπουκάλια προσφέρονται για να κρεμάμε σε αυτά τα βραχιόλια.
Για να κάνετε την κατασκευή σας ακόμα πιο εκλεπτυσμένη, τοποθετήστε τα άδεια μπουκάλια σε κασόνι από κρασιά. Το οποίο μπορείτε αν θέλετε να κρεμάσετε και από τον τοίχο.
Οργάνωση βραχιολιών σε μπουκάλια.

6. DIY κουτί κοσμήματος

Ένα παλιό ξύλινο κουτί με κάποια ακρυλική βαφή και ένα fancy κουμπί είναι ένα από τα ευκολότερα DIY για τοποθέτηση κοσμημάτων.
Ξύλινο κουτί για τα κοσμήματά σας.

7. Κλαδιά

Πάρτε μερικά ξερά κλαδιά που έχουν πέσει από δέντρα. Αν θέλετε μπορείτε να τα βάψετε με χρώμα σε σπρέι. Μπορείτε να τα βάλετε σε ανθοδοχείο ή ακόμη και να τα κρεμάσετε στον τοίχο. Από τα κλαδιά κρεμάστε τα κολιέ σας και σκουλαρίκια.
Κλαδιά για να οργανώσετε τα κοσμήματά σας.

8. DIY Flamingo Wall Hooks

Μιας και τα flamingo είναι στην μόδα φέτος το καλοκαίρι, αυτοί οι γάντζοι σε σχήμα flamingo για τον  τοίχο, αποτελούν μια καλή λύση οργάνωσης των κοσμημάτων σου.
DIY Flamingo Wall Hooks.

RECONS

Επικοινωνήστε μαζί μας για την διακόσμηση και ανακαίνιση του σπιτιού σας Καλέστε μας στο 2103003039

Ετικέτες ,