Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Γηρυόνης: Διακοπή κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκης – Καβάλας, πλημμυρισμένα σπίτια στη Χαλκιδική

Γηρυόνης: Διακοπή κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκης - Καβάλας, πλημμυρισμένα σπίτια στη Χαλκιδική

Στο σημείο γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από την τροχαία προς Ασπροβάλτα ή την Εγνατία

οδό

Προβλήματα παρουσιάζονται εδώ και λίγη ώρα στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας καθώς η κακοκαιρία Γηρυόνης σαρώνει μεγάλο μέρος της χώρας.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ισχυρή βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας και εξαιτίας της συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τη διασταύρωση του Σταυρού μέχρι το χωριό Μόδι Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από την τροχαία προς Ασπροβάλτα ή την Εγνατία οδό.
Έντονη βροχόπτωση πλήττει αυτή την ώρα και την πόλη της Θεσσαλονίκης χωρίς να σημειωθούν μέχρι στιγμής σημαντικά προβλήματα.

Δύσκολες ώρες για τη Χαλκιδική

Ο Γηρυόνης χτύπησε σήμερα 25 Νοεμβρίου την Ιερισσό στη Χαλκιδική και μια δύσκολη νύχτα ξεκίνησε για την περιοχή. Η δυνατή βροχή που κράτησε για αρκετή ώρα φούσκωσε τα ρέματα και το νερό ξέσπασε ορμητικά στον οικισμό της Ιερισσού.

«Οι δρόμοι έχουν γίνει ποτάμια και σε κάποια σημεία έχουμε μισό μέτρο νερό» ανέφερε ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, που βρίσκεται στην Ιερισσό.
Μετά την Ολυμπιάδα, η Ιερισσός είναι ο δεύτερος οικισμός του Δήμου Αριστοτέλη που πλήττεται ανελέητα από τα καιρικά φαινόμενα μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα.
Μηχανήματα του Δήμου εργάζονται μέσα στον οικισμό, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχτεί δεκάδες κλείσεις για πλημμυρισμένα σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr αυτήν την ώρα η Πυροσβεστική έχει δεχτεί πάνω από 15 τηλεφωνήματα για αντλήσεις υδάτων στην Ιερισσό, ενώ στον οικισμό βρίσκονται 8 οχήματα της Πυροσβεστικής.
Επίσης και στην Ολυμπιάδα τα ρέματα υπερχείλισαν και 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Αρναίας βρίσκονται εκεί και κάνουν αντλήσεις.

 https://www.newsbeast.gr

Ετικέτες ,