Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Μυστική Τεχνολογία Σαρώνει το Μυαλό Πολιτών σε Όλο τον Πλανήτη. Μάρτυρες μιλούν για μία Τρομακτική Εμπειρία (video)

Μυστική Τεχνολογία Σαρώνει το Μυαλό Πολιτών σε Όλο τον Πλανήτη. Μάρτυρες μιλούν για μία Τρομακτική Εμπειρία
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό. Το «φαινόμενο» εξαπλώνεται. Άνθρωποι ακούνε φωνές από το πουθενά… Δεν είναι τρελοί. Σαν να μιλάει κάποιος μέσα στο μυαλό τους…
Φωνές και μηνύματα αγνώστου προελεύσεως σφηνώνονται στο κεφάλι τους. Τι τα προκαλεί; Σίγουρα δεν είναι ο Θεός, αλλά κάποια τεχνολογική παρέμβαση…
Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, κυρίως στην Αμερική, ισχυρίζονται ότι έχουν ακριβώς την ίδια τρομακτική εμπειρία.
Πολλοί από αυτούς δημιούργησαν μία κοινότητα. Όλοι μιλούν για τα ίδια συμπτώματα: ακούνε φωνές στο κεφάλι τους. Υποφέρουν από «ηλεκτρονικά βασανιστήρια» και υπόκεινται σε μία οργανωμένη παρακολούθηση. Τους ονόμασαν «Στοχοθετημένα Άτομα» (Targeted Individuals).
Μεγάλος αριθμός από τα άτομα αυτά, έχει επιχειρήσει πολλά πράγματα για να ανακουφίσουν τον πόνο τους. Δεν τα κατάφεραν ιδιαίτερα. Δεν ξέρουν τι ακριβώς τι τους συμβαίνει.
Αρκετοί μιλούν για μία απόρρητη τεχνολογία που μπορεί να επηρεάζει το μυαλό τους. Για ένα μυστικό πείραμα. Για ένα νέο είδος mind control – ελέγχο του νου. Για μία σύγχρονη εκδοχή του MK-ULTRA που εξελίσσεται κρυφά και που δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ.
Άλλοι πιστεύουν ότι τους έχει εμφυτευτεί κάποιο μικροτσίπ που λαμβάνει αυτή την παρενόχληση από δορυφόρους ή ακόμα και από εξωγήινους. Άλλοι ισχυρίζονται ότι όλα αυτά που τους συμβαίνουν αποτελούν μέρος ενός μυστικού κυβερνητικού προγράμματος.
Γεγονός είναι ότι το φαινόμενο αυτό εξαπλώνεται τόσο πολύ, με γρήγορους ρυθμούς, σε όλο και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού που, κάποια ΜΜΕ όπως το KMIR News, το κανάλι VICE κλπ, έχουν αρχίσει και ασχολούνται με αυτό. Πλησιάζουν μάρτυρες και προσπαθούν να εντοπίσουν τι είναι αυτό που «εισβάλει» στο μυαλό και τους παρενοχλεί ή/και τους ελέγχει.
Μήπως είσαι κι εσύ ένας από αυτούς; Δείτε δύο σχετικά video:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Are YOU A “Targeted Individual”? 10/23/17


Meet the Targeted Individual Community
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά


diadrastika.com

Ετικέτες ,